products Purito FF Complex 94 Boosting Essence - SkinUp - PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence
PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence
kr269,00 Kjøp

PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence

kr269,00

Merke:PURITO

PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence er en essens som inneholder 94 % fermenterte komplekser. Denne effektive ingrediensen er utjevnende på huden og motvirker hyperpigmentering, i tillegg er den oppstrammende, gir fuktighet og reparerer skader i huden.

Essensen er for deg som ønsker å fokusere på anti-aging og ønsker jevnere hud. Innhold 150 ml.

På lager

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Hvordan bruker jeg denne essensen?

Påfør en passelig mengde i ansiktet etter rens og evt. toner. Du trenger ikke mye, og maser eller klapp essensen forsiktig inn i ansiktet. Deretter kan du evt. avslutte med serum og fuktighetskrem.

Tilleggsinformasjon

Vekt0,22 kg
upc

8809563100132

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter, og med god grunn!

Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig.

Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.