Tilbud!

CP-1 Aquaxyl Complex Intense Moisture Conditioner 100ml

Opprinnelig pris var: 139.00 kr.Nåværende pris er: 111.00 kr.

-20%

CP-1 Aquaxyl Complex Intense Moisture Conditioner fukter intensivt, gjenoppretter og mykgjør skadet og livløst hår, styrker strukturen, fyller det med glød og jevner ut, uten å tynge det ned. pH-nivå 5,5. Gjenoppretter etter farging og permanent, gir næring og gjør håret silkemykt. Metter håret umiddelbart med proteinmikropartikler, forhindrer brudd og flisete tupper. Et produkt med en delikat kremet tekstur letter greing og forbereder styling, beskytter mot ytre irritanter og gjør håret håndterbart. Egnet for alle hårtyper, spesielt tørt og skadet hår.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

CP-1 Aquaxyl Complex Intense Moisture Conditioner fukter intensivt, gjenoppretter og mykgjør skadet og livløst hår, styrker strukturen, fyller det med glød og jevner ut, uten å tynge det ned. pH-nivå 5,5.

Gjenoppretter etter farging og permanent, gir næring og gjør håret silkemykt. Metter håret umiddelbart med proteinmikropartikler, forhindrer brudd og flisete tupper.

Et produkt med en delikat kremet tekstur letter greing og forbereder styling, beskytter mot ytre irritanter og gjør håret håndterbart.

Bruksanvisning:

Etter sjamponering, påfør balsam i hårets lengde. Unngå røttene og hodebunnen. Vask av med vann etter 2-3 minutter.

Hovedaktiv ingrediens:

Aquaxyl®-komplekset, bestående av glukose og xylitol, øker syntesen av sin egen hyaluronsyre, hindrer fuktighetsfordampning og dehydrering, holder på fuktigheten i håret, gjør det glatt og elastisk.


Ytterligere aktive ingredienser:

Hydrolyserte proteiner (melk, soya, havre, ris og mais) omslutter håret i et usynlig beskyttende slør som låser inn fuktighet, eliminerer tørrhet og beskytter mot skadelige miljøfaktorer.
Aminosyrer øker elastisiteten i håret, gjør trådene sterke og elastiske. Gi tilbake vitalitet og sunn glans, omslutt med en usynlig beskyttende barriere.
Brunalgeekstrakt er rik på antioksidanter, fukter og forhindrer tørrhet.
Ceramider fyller trådene med vitalitet og gjør dem mer holdbare, gjenoppretter skadede områder, gir glans og silkemykhet.
Arganolje inneholder 2 ganger mer vitamin E enn olivenolje, rik på essensielle fettsyrer. Øker elastisiteten og gjenoppretter det normale fuktighetsnivået, gjør håret mykt og silkeaktig, styrker strukturen og lindrer elektrifisering.
Jojobaolje helbreder tørt og skadet hår, stimulerer veksten av nytt hår. Dekker håret med en tynn film, oljen nærer dem, jevner ut keratinskalaene og beskytter mot de negative effektene av eksterne faktorer.

Merke

CP-1

CP-1 er et innovativt og populært merke innen skjønnhet og hudpleie som fokuserer på å tilby kvalitetsprodukter for hår- og hodebunnspleie. Selv om CP-1 primært er kjent for sine hårpleieprodukter, har deres engasjement for å skape effektive og høykvalitetsprodukter også gjort dem til en pålitelig kilde for andre hudpleieprodukter. Navnet CP-1 står for "Complete Plus-1", noe som understreker merkets mål om å skape komplette og omfattende løsninger for skjønnhet og velvære.

CP-1 tilbyr en rekke produkter, inkludert sjampoer, balsamer, hårbehandlinger og masker, som er formulert med nøye utvalgte ingredienser og avanserte teknologier for å gi hår- og hodebunnen optimal pleie. Merket er kjent for sin bruk av naturlige ekstrakter, høykvalitets oljer og proteiner, som arbeider sammen for å gi næring, fuktighet og beskyttelse til håret og hodebunnen.

CP-1 er opptatt av å tilby produkter som passer for et bredt spekter av hårtyper og behov. Deres produkter er spesielt utviklet for å håndtere vanlige hårproblemer som tørt og skadet hår, kjemisk behandlet hår, hårtap og hodebunnsproblemer. CP-1 er også kjent for sin miljøvennlige tilnærming og engasjement for bærekraft, og de streber etter å skape produkter som er både effektive og skånsomme mot miljøet.

CP-1 har som mål å tilby en ekstraordinær kvalitet på sine produkter og gir kundene den beste opplevelsen innen hår- og hodebunnspleie. Med sin innovative tilnærming og engasjement for kvalitet og bærekraft, er CP-1 et merke som er høyt verdsatt av både profesjonelle og forbrukere over hele verden.

CP-1 logo