Tilbud!

Anua Heartleaf 70% Intense Calming Cream 50ml

Opprinnelig pris var: 449.00 kr.Nåværende pris er: 359.00 kr.

-20%

Berolig sensitiv og irritert hud med Intense Calming Cream beriket med 70 % hjertebladekstrakt for anti-inflammatoriske fordeler. Ceramide NP fungerer sammen med panthenol for å styrke hudens fuktighetsbarriere, mens adenosin gir pleie mot aldring.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En nærende krem ​​formulert med 70 % hjertebladekstrakt som hjelper til med å fjerne urenheter i huden og berolige sensitiv hud.

  • Inneholder ceramid og panthenol som bidrar til å styrke hudbarrieren og holde huden hydrert.
  • Inneholder adenosin som bidrar til å redusere forekomsten av rynker.

Bruksanvisning
Påfør en moderat mengde jevnt over ansiktet og klapp lett for bedre absorpsjon.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.