Anua Heartleaf 77% Soothing Toner (Mini) 40 ml

89.00 kr

Reisevennlig utgave av Anua Heartleaf 77% Soothing Toner.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

ANUA Heartleaf 77% Soothing Oppfriskende og beroligende toner designet for å gi fuktighet og beroligende til huden. Formelen er rik på Houttuynia Cordata-ekstrakt, som representerer 77 % av sammensetningen, og støttes av andre ingredienser nøye utvalgt av EWG (Environmental Working Group).

Passer for alle hudtyper. Anbefales for sensitiv, dehydrert, problematisk hud.

Bruksanvisning:
Etter rens, påfør en moderat mengde på ansiktet og klapp forsiktig for bedre absorpsjon.

Nøkkelegenskaper:

Dyp fuktighet: Med 77 % Houttuynia Cordata-ekstrakt gir denne toneren rik fuktighet, og hjelper til med å opprettholde optimal fuktighetsbalanse i huden.
Beroligende: Takket være ekstrakt av grønne kameleonblader har toneren beroligende egenskaper og bidrar til å redusere irritasjon og rødhet på huden.
Akselerert tilheling: Naturlige ekstrakter, som kamille og japansk knotweed, hjelper til med å fremskynde helingsprosessen av betennelser på hudens overflate, inkludert akne.
Lyser opp og forbedrer hudens utseende: Ingredienser som panthenol og kamilleekstrakt kan bidra til en lysere hudfarge og forbedret generelt hudutseende.


De viktigste aktive ingrediensene:

Houttuynia Cordata Extract (77%): Gir fuktighetsgivende fordeler og har beroligende egenskaper for huden. Bidrar til å akselerere helbredelsen av betennelser på overflaten av huden, som akne eller irritasjoner.
Saccharum Officinarum (sukkerrør) ekstrakt: Inneholder naturlig glykolsyre og har eksfolierende og hudteksturforbedrende egenskaper.
Portulaca Oleracea-ekstrakt: Inneholder antioksidanter og har anti-inflammatoriske egenskaper, som hjelper til med å berolige huden.
Vitex Agnus-Castus-ekstrakt: Også kjent som vill tindved, har det antiinflammatoriske og antioksidanteffekter.
Chamomilla Recutita (kamille) ekstrakt: Har beroligende og betennelsesdempende egenskaper, som bidrar til å redusere hudirritasjon.
Centella Asiatica-ekstrakt: Også kjent som Gotu Kola, har det regenererende og beroligende egenskaper for huden.
Panthenol: Også kjent som provitamin B5, har fuktighetsgivende og beroligende egenskaper, og bidrar til å forbedre hudens helse.
Betain: Nok et fuktighetsgivende middel som bidrar til å opprettholde fuktighetsbalansen i huden.

Merke

Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som baserer seg på rene ingredienser og minimalistisk design. Med fokus på naturlige ingredienser og enkle formuleringer, tilbyr de produkter som ikke bare gjør huden vakker, men også gir indre ro og velvære.
Anua

Anua sine produkter gir umiddelbar effekt og tilfredshet

Å unngå bruk av ingredienser som kan irritere eller forverre huden er viktig for Anua, som insisterer på å bruke milde ingredienser som kan fungere komfortabelt med alle hudtyper. Hudpleiemerket fornyer kontinuerlig sine formuleringer for å oppnå et optimalt forhold mellom naturlige og aktive ingredienser som vil gi de mest effektive resultatene.

Nøye utvalgte ingredienser

Anua har for tiden mer enn 30 produkter nøye formulert med ingredienser som hjerteblad (Heartleaf), fersken, grønn sitron og bjørk.

Anua blant favoritter innenfor hudpleie

Hudpleie dreier seg om mye mer enn bare kosmetikk og utseende. Hudpleie er egentlig en samlebetegnelse på utseende, helse og velvære. Koreansk hudpleie skiller seg fra den vanlige vestlige måten vi er vant til å ta vare på huden vår. Forskjellen er både rutinene og produktene som brukes.