BANILA CO Clean It Zero Special Kit

129.00 kr

Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Set inneholder fire av Banila Cos bestselgende rensebalsamer i prøvestørrelse (7 ml):

Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original
Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Purifying
Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Revitalizing
Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Rensebalmen fjerner enkelt selv den mest gjenstridige sminke og smuss uten irritasjon.

Den tykke teksturen smelter til en lett olje som smelter av sminke på sekunder. Når den kombineres med vann, emulgerer oljen til en melkeaktig konsistens som er lett å skylle av uten rester.

Clean It Zero kan brukes på vannfast leppe-, øye- og ansiktssminke og solkrem. Den etterlater ansiktet ditt mykt og rent uten tørrhet og stramhet.

Balmen inneholder naturlige planteekstrakter og oljer for å hjelpe huden med å opprettholde en optimal fuktighetsbalanse.

Merke

Banila Co

Banila Co sverger til filosofien "skin-first" når det gjelder hudpleie og sminke. Banila Co er mest kjent for deres super populære Clean It Zero oljerens og sminke. Banila Co representerer ofte det seneste trenden innenfor skjønnhet i koreansk hudpleie.
Banila Co logo

Banila Co og Clean It Zero

Merkets mest ikoniske produkter er Clean It Zero serien, en rensende balm som har oppnådd kultstatus blant skjønnhetseksperter og forbrukere verden over. Denne rensen er kjent for sin evne til effektivt å fjerne sminke og urenheter, samtidig som den etterlater huden myk og fuktet. Dens unike formel, som forvandles fra en fast balm til en silkeaktig olje, har revolusjonert ideen om ansiktsrens. Banila Co tilbyr også et bredt utvalg av andre hudpleieprodukter, som primere, serum, kremer og ansiktsmasker. Deres produkter er formulert med høykvalitets ingredienser som tar sikte på å nære, berolige og forynge huden. Merket fokuserer på å utvikle produkter som er skånsomme nok for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Et annet karakteristisk trekk ved Banila Co er deres trendy og brukervennlige emballasje. De kombinerer funksjonalitet med estetisk tiltalende design, noe som gjør deres produkter til et populært valg blant yngre forbrukere som verdsetter både stil og substans. Banila Co er ikke bare opptatt av produktkvalitet, men legger også vekt på tilgjengelighet. De tilbyr høykvalitets hudpleie til en rimelig pris, noe som gjør merket tilgjengelig for et bredt publikum. Dette, sammen med deres innovative tilnærming til hudpleie, har bidratt til deres voksende popularitet både i Korea og internasjonalt. Sammenfattet representerer Banila Co en perfekt balanse mellom innovasjon, kvalitet og stil, noe som har etablert dem som et ledende navn innen den koreanske skjønnhetsindustrien.