Celimax The Real Noni Energy Ampoule 30ml

299.00 kr

Celimax The Real Noni Energy Ampoule er et fantastisk serum som inneholder 71,77% Noni ekstrakt. Fruktekstrakten med den friske grønnfargen har egenskaper som roer og revitaliserer huden og etterlater den smidig og glødende.

Serumet er stappet med et antioksidant og fremmer derfor elastisitet og hjelper mot sensitive og irritert hud. Den har en rennende gel konsistens og er svært fuktighetsgivende. Produktet kommer i en praktisk emballasje og kommer med en pipette for enkel mengdekontroll og påføring. Innhold 30ml.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruker jeg serumet?

  1. Etter rens og evt. toner påføres et par dråper i hånden.
  2. Klapp serumet forsiktig inn på huden.

Ingredienser

Morinda Citrifolia Fruit Extract (71.77%), Butilene Glicol, Propanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Diethoxyethyl Succinate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Morinda Citrifolia Seed Oil, Ceramide NP, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Dextrin, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, C12-13 Pareth-9, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Water, Allantoin, adenonsin, Disodium EDTA, Chlorphenesin

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Celimax

Celimax er et sørkoreansk hudpleiemerke som legger vekt på å bruke naturlige ingredienser i produktene sine. De er kjent for å lage hudpleieprodukter av høy kvalitet som er effektive og rimelige.Produktlinjen deres inkluderer et bredt spekter av hudpleieprodukter som rensemidler, tonere, fuktighetskremer og masker. Celimax er populær blant kunder på grunn av sin enkle, rene emballasje og fokus på naturlige ingredienser.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Celimax The Real Noni Energy Ampoule 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *