CP-1 Keratin Concentrate Ampoule 80ml

199.00 kr

Er du lei av skadet og tørt hår som er vanskelig å håndtere? Keratin Concentrate Ampoule fra CP-1 kan være hårpleien du har vært på jakt etter. Her er hvorfor dette koreanske hårpleieproduktet bør være en del av din hårpleierutine:

 • Effektiv restaurering: Formulert med keratinproteiner for å målrettet gjenopprette hårstrukturen.
 • Allsidighet: Passer alle hårtyper og er fri for sulfater og parabener.
 • Brukervennlig: Den praktiske dråpetelleren gjør det enkelt å dosere og anvende produktet.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Reparer tørt, skadet og vanskelig å håndtere hår

Keratin Concentrate Ampoule fra CP-1 er din go-to løsning for å revitalisere tørt, skadet og vanskelig å håndtere hår. Dette produktet, som er en del av Koreansk hudpleie, gir deg den fordelen av å kunne gjøre en kvalitets keratinbehandling hjemme. Produktet er formulert med hydrolysert keratin, panthenol, glyserin, og aminosyrer for å tilby en intensiv pleie og restaurering av hårstrukturen.

Det er også designet for å være skånsomt og trygt, og er fri for skadelige kjemikalier som sulfater og parabener. Dette gjør det til et egnet valg for alle hårtyper, inkludert de som har farget eller kjemisk behandlet hår.

Brukervennligheten er også et stort pluss. Den medfølgende dråpetelleren gjør det enkelt å anvende produktet der det er mest nødvendig. Enkelhet i bruk kombinert med effektivitet i resultatene gjør dette til et produkt du ikke vil gå glipp av.

Så hvis du er ute etter en målrettet, effektiv, og brukervennlig løsning for å gjenopprette hårstrukturen og gi næring til håret, da er Keratin Concentrate Ampoule fra CP-1 ditt neste smarte skritt i hårpleierutinen. Ikke gå glipp av sjansen til å transformere ditt hår med denne potente ampullen.

Bruksanvisning

For å få mest mulig ut av produktet, følg disse trinnene nøye:

 1. Forbered håret: Start med å vaske håret med en mild sjampo for å fjerne eventuell smuss eller produktrester.
 2. Tørk håret: Bruk et håndkle for å fjerne overflødig vann fra håret. Det bør være fuktig, men ikke vått.
 3. Påfør ampullen: Bruk dråpetelleren for å påføre en nødvendig mengde Keratin Concentrate Ampoule direkte på hårstråene, og fokuser på de skadede områdene.
 4. Massasje: Arbeid ampullen inn i håret ved hjelp av fingertuppene, fra rot til tupp.
 5. La det virke: Vent i 5-10 minutter for å la produktet gjøre sin magi.
 6. Skyll av: Avslutt ved å skylle håret grundig med lunkent vann.

Ingredienser

 • Hydrolysert keratin
 • Panthenol
 • Glycerin
 • Aminosyrer
 • Aqua (vann)

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

CP-1

CP-1 er et innovativt og populært merke innen skjønnhet og hudpleie som fokuserer på å tilby kvalitetsprodukter for hår- og hodebunnspleie. Selv om CP-1 primært er kjent for sine hårpleieprodukter, har deres engasjement for å skape effektive og høykvalitetsprodukter også gjort dem til en pålitelig kilde for andre hudpleieprodukter. Navnet CP-1 står for "Complete Plus-1", noe som understreker merkets mål om å skape komplette og omfattende løsninger for skjønnhet og velvære.

CP-1 tilbyr en rekke produkter, inkludert sjampoer, balsamer, hårbehandlinger og masker, som er formulert med nøye utvalgte ingredienser og avanserte teknologier for å gi hår- og hodebunnen optimal pleie. Merket er kjent for sin bruk av naturlige ekstrakter, høykvalitets oljer og proteiner, som arbeider sammen for å gi næring, fuktighet og beskyttelse til håret og hodebunnen.

CP-1 er opptatt av å tilby produkter som passer for et bredt spekter av hårtyper og behov. Deres produkter er spesielt utviklet for å håndtere vanlige hårproblemer som tørt og skadet hår, kjemisk behandlet hår, hårtap og hodebunnsproblemer. CP-1 er også kjent for sin miljøvennlige tilnærming og engasjement for bærekraft, og de streber etter å skape produkter som er både effektive og skånsomme mot miljøet.

CP-1 har som mål å tilby en ekstraordinær kvalitet på sine produkter og gir kundene den beste opplevelsen innen hår- og hodebunnspleie. Med sin innovative tilnærming og engasjement for kvalitet og bærekraft, er CP-1 et merke som er høyt verdsatt av både profesjonelle og forbrukere over hele verden.

CP-1 logo

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “CP-1 Keratin Concentrate Ampoule 80ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *