Fotmaske | The Face Shop Smile Foot Mask

79.00 kr

Gi føttene dine litt velværende omsorg med fotmasken Smile Foot Mask! Denne fotmasken, en stjerne i koreansk hudpleie, gir deg en spa-lignende opplevelse rett hjemme i stuen. Den tilbyr intens hydrering og fuktighet for å gi deg myke og glatte føtter.

Hva gjør denne fotmasken så spesiell?

 • Intens fuktighetsgivende: Smile Foot Mask er fylt med nærende ingredienser for å gi dine tørre og slitne føtter den dyptgående fuktigheten de trenger.
 • Ekstra pleie: Denne fotmasken tar også vare på hard hud, og bidrar til å mykgjøre og glatte huden for et fornyet og forfriskende følelse.
 • K-Beauty innovasjon: Fra det ledende merket innen koreansk hudpleie, The Face Shop, leverer Smile Foot Mask det beste av K-Beauty rett til føttene dine!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvordan bruke The Face Shop Smile Foot Mask / Fotmaske:

 1. Rens føttene og tørk dem grundig.
 2. Åpne emballasjen og ta ut maskene.
 3. Plasser føttene i maskene, som du ville ha gjort med et par sokker.
 4. La masken virke i 15-20 minutter for optimalt resultat.
 5. Fjern maskene og masser forsiktig inn resterende essens i huden. Ingen skylling er nødvendig!

Slutt å neglisjere føttene dine i din skjønnhetsrutine. La dem få den oppmerksomheten de fortjener med The Face Shop Smile Foot Mask, og smil fra topp til tå med det beste innen koreansk hudpleie!

Fotmasker i koreansk hudpleie: Gi føttene dine den oppmerksomheten de fortjener!

Når vi snakker om koreansk hudpleie, også kjent som K-Beauty, er det ofte ansiktshudpleie som får mest oppmerksomhet. Men visste du at føttene dine også fortjener litt kjærlighet? Koreansk hudpleie legger stor vekt på total kroppshudpleie, og det inkluderer selvfølgelig også føttene dine!

Fotmasker er en viktig del av koreansk hudpleie, og de tilbyr mange fordeler. De er designet for å gi føttene dine intens hydrering og næring, for å fremme sunn og glødende hud. Her er noen grunner til at fotmasker er et must i din hudpleierutine:

 • Intens Hydrering: Fotmasker er fulle av fuktighetsgivende ingredienser som trekker dypt inn i huden på føttene dine for å etterlate dem silkemyke og hydrerte.
 • Mykgjørende Eksfoliering: Fotmasker kan også hjelpe med å mykgjøre hard hud på føttene dine. Mange fotmasker inneholder ingredienser som frukt- og melkesyrer, som bidrar til å eksfoliere døde hudceller.
 • Avslappende og Beroligende: Ikke undervurder kraften av en god fotmaske for litt egenpleie! Det er få ting som er mer avslappende enn å sette føttene opp med en beroligende fotmaske etter en lang dag.
 • Enkel å Bruke: Fotmasker er ofte designet som “sokker” du enkelt tar på føttene. Dette gjør dem superenkle å bruke, og du kan til og med bevege deg rundt mens masken jobber sin magi!

K-Beauty handler om mer enn bare ansiktshudpleie. Ved å inkludere en fotmaske i hudpleierutinen din, gir du føttene dine den oppmerksomheten de fortjener. Så neste gang du tenker på å skjemme bort deg selv, husk å ta med en fotmaske for en fullstendig spa-opplevelse hjemme!

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

The Face Shop

The Face Shop er en anerkjent merkevare innen den koreanske hudpleie, også kjent som K-Beauty, og står som et flaggskip for autentisk og innovativ hudpleie. Siden etableringen i 2003 har The Face Shop konsekvent banet vei for høykvalitets og rimelige skjønnhetsprodukter, med en filosofi som forankrer seg i naturen.

Kjernen i Merkevaren:

The Face Shop legger vekt på å bringe sammen vitenskap og natur i sine produkter. Dette resulterer i en unik sammensetning av naturlige ingredienser fra hele verden og banebrytende koreansk teknologi.

De streber etter å gi kunder et bredt utvalg av produkter som nærer huden, samtidig som de opprettholder en bærekraftig og etisk praksis.

Produktutvalget:

The Face Shop tilbyr en rekke produkter, fra hudpleie og hårpleie til sminke og kroppspleieprodukter. I sortimentet finnes alt fra de mest luksuriøse ansiktsmasker, tonere, serum, kremer til leppestifter, foundations, BB kremer, og mer.

Innovasjon og Kvalitet:

Merkevaren er kjent for å kontinuerlig innovere og utvide sin produktlinje for å imøtekomme skiftende skjønnhetstrender og kundens behov.

The Face Shop har skapt en rekke populære produktlinjer, som fotmasken Smile Foot Mask for intens hydrering og fuktighet til føttene dine, "Jeju Aloe" for beroligende og hydrering, og "Dr.Belmeur" for sensitiv hud, for å nevne noen.

Bærekraftig og Etisk:

The Face Shop har et sterkt engasjement for bærekraft. De legger vekt på å bruke resirkulert emballasje, samt å minimere bruken av unødvendige ingredienser. Merkevaren har også en streng policy mot dyretesting.

The Face Shop står som en pioner i K-Beauty-verdenen. Med en dyp forståelse for balansen mellom natur og vitenskap, tilbyr The Face Shop produkter som gir deg muligheten til å oppleve den autentiske koreanske skjønnhetsrutinen, uansett hvor du er i verden.