Tilbud!

3W CLINIC Moisturizing Snail Hand Cream 100ml

kr 49.00

-51%

Gjør deg klar til å oppleve en uovertruffen fuktighet med vår Moisturizing Snail Hand Cream fra 3W CLINIC!

Denne håndkrem inneholder snegleslim ekstrakt, en ettertraktet ingrediens i hudpleie på grunn av sine forbløffende fuktighetsgivende og reparative egenskaper.

Opplev en ultimat i fuktighetsgivende håndpleie med vår 3W CLINIC Moisturizing Snail Hand Cream i dag!

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Håndkrem med snegleslim ekstrakt

Snegleslim ekstrakt er kjent for å forbedre hudens elastisitet, akselerere cellefornyelsen og fremme helbredelsen av sprukket og skadet hud, noe som gjør denne håndkremen til et utmerket valg for de som ønsker å revitalisere og gjenoppbygge tørre, sprukne hender.

Den luksuriøse formelen trekker raskt inn i huden, uten å etterlate en fet eller klissete følelse. Den gir langvarig fuktighet, nærer i dybden, og gir huden et silkemykt og glatt utseende. I tillegg er den beriket med aloe vera og sheasmør, som gir en ekstra dose fuktighet og beroligende komfort.

Moisturizing Snail Hand Cream gir en mild, behagelig duft som etterlater hendene dine med en følelse av friskhet og renhet. Med sin elegante tube design, er denne håndkremen perfekt å ha i vesken eller i lommen for rask og enkel påføring når som helst, hvor som helst.

For å bruke, bare masser en liten mengde krem inn i hendene, og la den naturlige magien av snegleslimet forvandle tørre og slitne hender til myke, smidige hender full av liv.

Merke

3W Clinic

3W CLINIC er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare, kjent for sine hudpleieprodukter med naturlige ingredienser. Merket tilbyr en rekke produkter, inkludert ansiktsrens, toner, serum, øyekrem og solkrem, alle formulert for å forbedre hudens helse og utseende. Produktene fra 3W Clinic er også tilgjengelige til rimelige priser, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.3W Clinic har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “3W CLINIC Moisturizing Snail Hand Cream 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *