Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol Eye Cream 20ml

279.00 kr

Dobbeltfunksjonell øyekrem som hjelper til med å bli kvitt mørke ringer og lyser opp det mørke øyeområdet. Melkeaktig og lett kremtype – absorberes raskt, forfriskende og lett finish uten klebrighet.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Med fermentert svart ris, bambusskuddbarkekstrakt og planteavledet Bakuchiol (retinolerstatningsingrediens) på 5000 ppm, bekjemper haruharu wonders Black Rice Eye Cream rynker rundt øynene. Denne dobbeltfunksjonelle øyekremen som hjelper til med å bli kvitt mørke ringer og lyser opp det mørke øyeområdet.

Bruksanvisning:

Ta en riskornstørrelse og del mellom på tuppen av ringfingrene, og bank kremen forsiktig på området under øynene og øyelokkene til det er helt absorbert.

Nøkkelingredienser:

Bakuchiol – En naturlig aktiv med høy renhet, en sikker alternativ ingrediens med lignende effekt som antioksidant retinol (vitamin A) uten bivirkninger, ekstrahert fra frøene til Psoralea Corylifolia fra belgfruktfamilien, en tradisjonell ayurvedisk medisin.
Fermentert svart ris – Svart ris er allerede rik på antioksidantforbindelser som den er, men når den er fermentert, hopper antioksidasjonskraften dramatisk.

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen. Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler. HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.
haruharu wonder