Tilbud!

Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil 30ml

Opprinnelig pris var: 379.00 kr.Nåværende pris er: 322.00 kr.

-15%

En lett, perfekt blandet olje som absorberer utrolig raskt.
Flott for alle hudtyper, inkludert de som ikke liker følelsen av tyngre oljer.

Vegansk, Cruelty Free, 95 % naturlige ingredienser

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Den unike fermenteringsformelen forvandler råvarer til en mer fleksibel konfigurasjon for huden å absorbere. Formelen er rettet mot kraftig absorpsjon ved å bruke patentert Ultra Deep Technology – laget for å levere aktive ingredienser dypt inne i huden. Denne oljen oppnår en sunn glød samtidig som den retter seg mot flere hudproblemer.

Bruksanvsining:

Påfør et tynt lag som siste trinn i rutinen. Masser lett flere dråper over hele ansiktet i oppadgående sirkulære bevegelser, unngå det umiddelbare øyeområdet.

Merke

HARUHARU WONDER

HaruHaru Wonder er et koreansk hudpleiemerke som tilstreber etter å finne de mest naturlige formuleringene. HaruHaru betyr hverdag på koreansk, og bygger derfor på å gi huden trygge og ærlige hudpleieprodukter i hverdagen. Et av ingrediensene de har fokusert på er gjæret svart ris, som er rik på antioksidanter som bidrar blant annet til å beskytte huden mot aldringstegn og frie radikaler. HaruHaru Wonder har også dedikert en hel hudpleieserie på grønn-te som er fermentert honning som har gitt en genial ingrediens på veien mot feilfri og jevn hud.
haruharu wonder