HEIMISH Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream 60ml

349.00 kr

Gi huden din en fuktighetsinjeksjon som varer med Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream fra HEIMISH!

Denne luksuriøse fuktighetskremen er nøye formulert med havbaserte ingredienser som sjøvann, tang og perleekstrakt for å gi huden din intens hydrering og næring.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Topp anbefalt fuktighetskrem – Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream

Hvert av ingrediensene i Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream er valgt for sine unike fordeler: Sjøvann er kjent for å være rikt på mineraler, tang hjelper med å forsegle fuktigheten, og perleekstrakt hjelper til med å lysne og revitalisere huden.

Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream smelter inn i huden, gir umiddelbar fuktighet og etterlater huden glatt, smidig og oppfrisket. Den er rik, men ikke tung, og den absorberes raskt uten å etterlate en fet følelse.

Dette produktet er mer enn bare en fuktighetskrem. Den hjelper også til å styrke hudens naturlige barriere, og beskytter den mot skadelige ytre påvirkninger som forurensning og temperaturforandringer. Over tid vil du merke en forbedring i hudens tekstur og fasthet, og se en mer strålende og ungdommelig glød.

Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream er fri for parabener, sulfater og kunstige dufter, og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk den daglig, morgen og kveld, etter rens og toning, for å gi huden din den dype fuktigheten og næringen den fortjener. Dykk ned i en verden av dyp fuktighet med HEIMISH’s Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream.

Gi huden din den luksuriøse pleien den fortjener i dag!

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Heimish

Heimish er et godt kjent hudpleiemerke innen koreansk hudpleie. Med sine unike formuleringer som tiltrekker mange hudpleie-entusiaster. Deres Heimish All Clean Balm er raskt blitt en av deres mest populære og bestselgende produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HEIMISH Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream 60ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *