HEIMISH Matcha Biome Intensive Repair Cream 50ml

329.00 kr

Ønsker du en frisk, revitalisert hud som stråler av helse? Oppdag hemmeligheten til glødende hud med Matcha Biome Intensive Repair Cream fra HEIMISH!

Dette banebrytende produktet er formulert med Matcha, en kraftig type grønn te, og Biome, en spesiell type probiotika, for å gi huden din intens næring og reparasjon.

Dykk ned i en verden av matcha og probiotika med HEIMISH’s Matcha Biome Intensive Repair Cream. Begynn reisen mot strålende, sunn hud i dag!

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Matcha i hudpleieprodukter

Matcha er rik på antioksidanter som hjelper til med å bekjempe skader forårsaket av frie radikaler, mens Biome bidrar til å styrke hudens naturlige mikrobiom og fremme en sunnere, mer balansert hud.

Matcha Biome Intensive Repair Cream har en rik, kremet tekstur som smelter inn i huden og gir umiddelbar hydrering og beroligelse. Den er lett nok til å bruke daglig, men kraftig nok til å gi synlige resultater. Med regelmessig bruk vil du merke en forbedring i hudens tekstur, fasthet og glød.

Dette produktet hjelper også til å beskytte huden mot ytre påvirkninger som forurensning og temperaturforandringer, samtidig som det bidrar til å styrke hudens naturlige barriere. Resultatet er en sterkere, sunnere og mer strålende hud.

Matcha Biome Intensive Repair Cream er fri for parabener, sulfater og kunstige dufter, og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk den daglig, morgen og kveld, etter rensing og toning, for å gi huden din den intensive reparasjonen og næringen den fortjener.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Heimish

Heimish er et godt kjent hudpleiemerke innen koreansk hudpleie. Med sine unike formuleringer som tiltrekker mange hudpleie-entusiaster. Deres Heimish All Clean Balm er raskt blitt en av deres mest populære og bestselgende produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “HEIMISH Matcha Biome Intensive Repair Cream 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *