Tilbud!

Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit – Revive Serum

kr 389.00

-13%

Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit – Revive Serum består av 4 mini-serum på 10 ml. Serumene er fin måte å få testet ut alle fire på en gang.

Bruk dem alene, lagvis, eller bland dem for en skreddersydd hudpleierutine. Gi huden din gaven av luksuriøs, naturlig og effektiv pleie med Hanbang Serum Discovery Kit.

Utforsk skjønnheten til Joseon-æraen og nyt den forvandlende effekten av disse vidunderlige serumene. Prøv det i dag, og la huden din fortelle historien!

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Pakken inneholder 4x serum

Beroligende serum: Grønn te + Panthenol 10ml
Dette lette serumet virker som en sjarm for å berolige irritert hud og gjenopprette harmonien. Beriket med tradisjonelle koreanske urtemedisin-ingredienser (‘hanbang’) er denne milde formuleringen rettet mot rødhet og følsomhet. Grønn te, rik på antioksidanter, bidrar til å redusere talg- og oljeproduksjonen i tillegg til beroligende og kveld hudtone. Panthenol bidrar til å holde huden glatt og smidig, mens centella asiatica beroliger.

Glow Serum: Propolis + Niacinamid 10ml
Dette serumet er din hemmelighet til glødende, strålende honninghud. Beauty of Joseon er kjent for sine rene, koreanske urteformuleringer, og laget dette serumet spesielt for akne-utsatt hud, for å hjelpe til med å roe ned og helbrede irriterte oppbluss. Propolis er naturlig antiseptisk og antiinflammatorisk, og hjelper ikke bare med å berolige og lindre, men å gå et skritt videre og forbedre celleomsetningen for å helbrede urolig hud. Niacinamid lysner opp og gjenoppliver huden, mens antioksidantrik gurkemeie bekjemper skader fra frie radikaler for å holde huden sunn, spenstig og lys.

Glow Deep Serum: Ris + Alpha-Arbutin 10ml
The Beauty of Joseon Glow Deep Serum er et lett, fuktighetsgivende serum for å lysne opp huden og jevne ut tonen. Dens vannaktige tekstur trenger raskt og dypt inn i huden for å gi langvarige effekter. 68,6 % risklivann, utformet som «skjønnhetsvann» i koreansk historie, er svært effektivt til å fukte og rense huden. Den nærer huden med vitamin B og mineraler som styrker hudbarrieren og lysner opp hudtonen. 2 % arbutin, utvunnet fra tyttebær- og blåbærplanter, hjelper til med å visne mørke flekker og forhindre hyperpigmentering.

Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin 10ml
Gjenopprett huden din med dette luksuriøse, silkeaktige serumet beriket med tradisjonelle koreanske urteingredienser (‘hanbang’) som ginseng, lakrisrot og matsutakesopp. Sneglemucinfiltrat er stjerneingrediensen, for å jevne ut hudtonen, redusere hyperpigmentering og arrdannelse, samt forbedre celleomsetningen for å gi huden din en sunn, jevn glød. Antioksidantrikt ginsengrotvann støtter sirkulasjonen for å hjelpe til med å fylle opp områder med fine linjer og rynker. Faktisk er ginseng allment ansett som en supermat og kjent for sine helbredende egenskaper.

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit – Revive Serum”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *