I’M FROM Honey Glow Cream 50ml

549.00 kr

Få naturlig strålende og velnært hud med Honey Glow Cream fra I’M FROM. Dette produktet representerer essensen av innovativ koreansk hudpleie og er skapt for å gi huden din en umiddelbar fornyelse og glød. Honey Glow Cream kombinerer ekte honning med avanserte hudpleieteknologier for å gi næring, fuktighet og en glødende finish til alle hudtyper.

Nøkkelegenskaper

 • Intens fuktighet og næring: Beriket med ekte honning for dyptgående fuktighet og næring.
 • Forbedrer hudens tekstur og glød: Arbeider for å jevne ut hudtonen og gir en naturlig glød.
 • Perfekt for alle hudtyper: Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, takket være dens milde formulering.
På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Honey Glow Cream fra IM FROM

 1. Forbered huden: Start med en renset og tonet hud for optimal absorpsjon.
 2. Påfør kremen: Ta en passende mengde av Honey Glow Cream og påfør den jevnt over ansiktet og halsen.
 3. Massér forsiktig: Massér kremen inn i huden med oppadgående og utovergående bevegelser til den er fullstendig absorbert.
 4. Avslutt med solkrem: Om morgenen, fullfør din hudpleierutine med solkrem for å beskytte huden mot UV-stråler.

Anbefalinger for bruk

 • For best resultat, bruk kremen både morgen og kveld.
 • Kombiner med andre produkter fra I’M FROM for en omfattende hudpleierutine.

Ingredienser

 • Ekte honning: Rik på naturlige antioksidanter, vitaminer og mineraler for intens fuktighet og næring.
 • Propolis-ekstrakt: Beroliger huden og forbedrer dens beskyttelsesbarriere.
 • Royal Jelly-ekstrakt: Styrker hudens naturlige regenerering og gir en glødende finish.
 • Hyaluronsyre: Trekker til seg fuktighet for å holde huden hydrert og plumpet.
 • Ceramider: Styrker hudens barriere og forhindrer fuktighetstap.

Oppsummering

Honey Glow Cream fra I’M FROM er et eksepsjonelt produkt innen koreansk hudpleie som tilbyr en unik blanding av intens fuktighet, næring og en forbedring av hudens glød. Denne kremen er perfekt for alle som ønsker å gi huden en ekstra dose av fuktighet og vitalitet, takket være dens rike formel av ekte honning, propolis og royal jelly. Den er spesielt gunstig for de som sliter med tørr, matt eller ujevn hud og ønsker en mer ensartet, hydrert og glødende hudtone.

Honey Glow Creams allsidighet gjør den ideell for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og dens beroligende ingredienser sikrer at huden blir pleiet uten irritasjon. Produktets evne til å forbedre hudens tekstur og gi en naturlig glød, gjør den til et verdifullt tilskudd til enhver hudpleierutine.

I tillegg til dens hudpleiefordeler, representerer Honey Glow Cream I’M FROMs forpliktelse til rene, naturlige ingredienser og høykvalitets formuleringer. Ved å bruke denne kremen, kan du være sikker på at du gir huden din den beste omsorgen, med ingredienser som er hentet fra naturen og formulert for å gi maksimal effekt. Ta skrittet mot en mer næret, hydrert og strålende hud med Honey Glow Cream fra I’M FROM.

Merke

I'M FROM

I'M FROM, en fremstående aktør innen koreansk hudpleie, og har etablert seg som et merke som bringer kraften av naturen direkte til din hudpleierutine. Med en filosofi sentrert rundt ærlighet, transparens og renhet, bringer I'M FROM de fineste naturlige ingrediensene fra forskjellige deler av Sør-Korea til kundenes hudpleiearsenal. Hver ingrediens er nøye utvalgt og hentet fra spesifikke regioner, kjent for sine unike egenskaper og fordelaktige effekter på huden.
Im From merkevare - koreansk hudpleie

Naturens renhet i hvert produkt

Fra jord til flaske

I'M FROM er dedikert til å bruke naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Hvert produkt i deres sortiment inneholder rene ekstrakter fra planter, urter eller mineraler, hentet fra ulike regioner i Sør-Korea. Denne tilnærmingen sikrer at hvert produkt ikke bare er effektivt, men også trygt og skånsomt for huden.

Transparent produksjonsprosess

Merkevaren skinner i sin transparens. De er åpne om hvor deres ingredienser kommer fra, hvordan de er hentet, og prosessen bak hvert produkt. Denne transparensen bygger tillit og viser deres forpliktelse til kvalitet.

Naturlige ingredienser, ekstraordinære resultater

I'M FROM tror på kraften av naturlige ingredienser for å gi ekstraordinære resultater. Uansett om det er beroligende honning fra Jirisan, nærende ris fra Yeoju eller forfriskende tea tree fra Hadong, garanterer I'M FROM at hver ingrediens bidrar til hudens helse og velvære.

En reise gjennom I'M FROMs unike produktlinje

Honningserien: Søt næring og hydrering

I'M FROMs honningserie, med honning fra Jirisan, er en favoritt blant de som ønsker dyp næring og intens fuktighet. Honning er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper, og er ideell for alle hudtyper, spesielt tørr og sensitiv hud.

Risserien: Lysende og foryngende

Risserien fra I'M FROM, med ris hentet fra Yeoju, er en skatt for de som ønsker å lysne og jevne ut hudtonen. Ris er en kjent ingrediens i koreansk hudpleie for dens evne til å gi næring og foryngelse til huden.

Tea Tree-serien: Klarende og forfriskende

For de med oljete eller akneutsatt hud, er Tea Tree-serien fra Hadong et ideelt valg. Tea tree er kjent for sine antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, noe som gjør det perfekt for å berolige irritert hud og redusere akne.

Oppsummering av merkevarens filosofi og tilnærming

Naturlighet og effektivitet hånd i hånd

I'M FROM skiller seg ut med sin unike tilnærming til hudpleie, hvor de kombinerer kraften av naturlige ingredienser med moderne, vitenskapelige formuleringer. Dette sikrer at hvert produkt ikke bare er skånsomt, men også effektivt i å møte hudens behov.

Forpliktelse til bærekraft

I tillegg til å fokusere på hudens helse, er I'M FROM også forpliktet til miljømessig bærekraft. De tar ansvar for hvordan deres ingredienser blir hentet og sørger for at deres produksjonsprosesser er så miljøvennlige som mulig.

Hudpleie tilpasset hver enkelt

Med et bredt spekter av produkter designet for å møte ulike hudbehov, er I'M FROM dedikert til å tilby skreddersydde løsninger for en rekke hudtyper og tilstander. Uansett om du er ute etter å berolige, fukte, klare opp eller forynge huden din, har I'M FROM et produkt som kan hjelpe. I'M FROM fortsetter å være en bauta innen koreansk hudpleie, og beviser at det er mulig å oppnå en vakker, sunn hud gjennom ærlige og rene ingredienser. Deres engasjement for kvalitet, transparens og bærekraft gjør dem til et merke man kan stole på og elske.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “I’M FROM Honey Glow Cream 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *