Tilbud!

I’M FROM Rice Sunscreen

Opprinnelig pris var: 359.00 kr.Nåværende pris er: 305.00 kr.

-15%

En mild, men kraftig mineralsk solkrem fra den elskede I’m from Rice Line som gir SPF50+ PA++++ solbeskyttelse.

  • Høy SPF- og PA-verdi: Gir effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler med SPF 50+ PA++++.
  • 41 % Goami-risekstrakt fra Yeoju, Sør-Korea, som bidrar til mykere og lysere hud og forbedrer hudens elastisitet.
  • Næringsrik formulering: Rik på vitamin B og antioksidanter, som fremmer kollagenproduksjon og hudhelse.
  • Hyaluronsyre: Inneholder hyaluronsyre som effektivt fukter huden i dybden.
  • Mineralbasert solkrem: Inneholder ikke-nano sinkoksid som fysisk blokkerer UV-stråler, som er mindre irriterende for huden.
  • Innhold: 50ml

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

I’M FROM Rice Sunscreen er en mineralsk solkrem som inneholder 41 % Goami-risekstrakter fra Yeoju, Sør-Korea som kan hjelpe til med å fjerne urenheter i huden for en mykere og jevnere hudtekstur og lysere hudfarge.

Rice Sunscreen har fullført SPF-testingen på menneskelig hud med resultatet av SPF 50+ PA++++. Inneholder ikke-nano sinkoksid som kan blokkere både UVA og UVB og har mindre sannsynlighet for å penetrere menneskelig hud, og inneholder ikke Oxybenzone og Octinoxate som er skadelig for koraller og marine økosystem. En solkrem som ikke bare beskytter huden mot UV-stråler, men som samtidig også har gode effekter for å berolige og berolige huden irritert av UV-stråling.

Som en 100 % mineralbasert solkrem har den en fuktig og silkemyk tekstur som dekker lett og raskt blander seg inn i huden uten å etterlate noen klissete. Dette produktet har også en behagelig duft, anbefalt for de som foretrekker duftende hudpleieprodukter.

Bruksanvisning:

Som siste steg i hudpleierutinen, bruk en tilstrekkelig mengde og spre forsiktig på ansiktet og kroppsdeler som lett utsettes for sollys. Legg til et nytt strøk til områder som er mer sårbare for UV-stråler som pannen og nesen. For utendørsaktiviteter, påfør på nytt hver 4. time for å blokkere UV-stråler mer effektivt.

Merke

I'M FROM

I'M FROM, en fremstående aktør innen koreansk hudpleie, og har etablert seg som et merke som bringer kraften av naturen direkte til din hudpleierutine. Med en filosofi sentrert rundt ærlighet, transparens og renhet, bringer I'M FROM de fineste naturlige ingrediensene fra forskjellige deler av Sør-Korea til kundenes hudpleiearsenal. Hver ingrediens er nøye utvalgt og hentet fra spesifikke regioner, kjent for sine unike egenskaper og fordelaktige effekter på huden.
Im From merkevare - koreansk hudpleie

Naturens renhet i hvert produkt

Fra jord til flaske

I'M FROM er dedikert til å bruke naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Hvert produkt i deres sortiment inneholder rene ekstrakter fra planter, urter eller mineraler, hentet fra ulike regioner i Sør-Korea. Denne tilnærmingen sikrer at hvert produkt ikke bare er effektivt, men også trygt og skånsomt for huden.

Transparent produksjonsprosess

Merkevaren skinner i sin transparens. De er åpne om hvor deres ingredienser kommer fra, hvordan de er hentet, og prosessen bak hvert produkt. Denne transparensen bygger tillit og viser deres forpliktelse til kvalitet.

Naturlige ingredienser, ekstraordinære resultater

I'M FROM tror på kraften av naturlige ingredienser for å gi ekstraordinære resultater. Uansett om det er beroligende honning fra Jirisan, nærende ris fra Yeoju eller forfriskende tea tree fra Hadong, garanterer I'M FROM at hver ingrediens bidrar til hudens helse og velvære.

En reise gjennom I'M FROMs unike produktlinje

Honningserien: Søt næring og hydrering

I'M FROMs honningserie, med honning fra Jirisan, er en favoritt blant de som ønsker dyp næring og intens fuktighet. Honning er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper, og er ideell for alle hudtyper, spesielt tørr og sensitiv hud.

Risserien: Lysende og foryngende

Risserien fra I'M FROM, med ris hentet fra Yeoju, er en skatt for de som ønsker å lysne og jevne ut hudtonen. Ris er en kjent ingrediens i koreansk hudpleie for dens evne til å gi næring og foryngelse til huden.

Tea Tree-serien: Klarende og forfriskende

For de med oljete eller akneutsatt hud, er Tea Tree-serien fra Hadong et ideelt valg. Tea tree er kjent for sine antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, noe som gjør det perfekt for å berolige irritert hud og redusere akne.

Oppsummering av merkevarens filosofi og tilnærming

Naturlighet og effektivitet hånd i hånd

I'M FROM skiller seg ut med sin unike tilnærming til hudpleie, hvor de kombinerer kraften av naturlige ingredienser med moderne, vitenskapelige formuleringer. Dette sikrer at hvert produkt ikke bare er skånsomt, men også effektivt i å møte hudens behov.

Forpliktelse til bærekraft

I tillegg til å fokusere på hudens helse, er I'M FROM også forpliktet til miljømessig bærekraft. De tar ansvar for hvordan deres ingredienser blir hentet og sørger for at deres produksjonsprosesser er så miljøvennlige som mulig.

Hudpleie tilpasset hver enkelt

Med et bredt spekter av produkter designet for å møte ulike hudbehov, er I'M FROM dedikert til å tilby skreddersydde løsninger for en rekke hudtyper og tilstander. Uansett om du er ute etter å berolige, fukte, klare opp eller forynge huden din, har I'M FROM et produkt som kan hjelpe. I'M FROM fortsetter å være en bauta innen koreansk hudpleie, og beviser at det er mulig å oppnå en vakker, sunn hud gjennom ærlige og rene ingredienser. Deres engasjement for kvalitet, transparens og bærekraft gjør dem til et merke man kan stole på og elske.