Tilbud!

Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask

Opprinnelig pris var: 259.00 kr.Nåværende pris er: 207.00 kr.

-20%

Super Volcanic Pore Clay Mask er en leiremaske som gir dyp rensing og delikat pleie. Formulert med Jeju Volcanic Cluster™ og AHA, fjerner den effektivt fint støv, hudormer og foredler forstørrede porer. Absorberer overflødig talg og hudurenheter, og etterlater huden din sunnere og mer strålende.

Størrelse: 100ml

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning:

Spre en moderat mengde av leiremasken forsiktig over ansiktet. Unngå øye- og leppeområder. La virke i 10-15 minutter og skyll av med lunkent vann når masken tørker ut.

Merke

innisfree

innisfree, den rene øya hvor ren natur og sunn skjønnhet sameksisterer i harmoni. innisfree er et naturlig hudpleiemerke som deler naturens fordeler fra den uberørte øya Jeju i Sør-Korea for sunn skjønnhet og forfølger et miljøvennlig grønt liv for å bevare balansen i naturen.
innisfree koreansk hudpleie

INNISFREE

Et høyeffektivt, naturdrevet, vegansk hudpleiemerke som blander natur med vitenskap til kraftige formler som inneholder effektive, bærekraftige ingredienser. Forpliktet til en jordvennlig hudpleieindustri og gir tilbake gjennom miljøbevisst emballasje, resirkuleringsprogrammer for tømming, gjenplanting av skog og mer. Hvis du leter etter produkter som passer dine verdier og lommeboken din, er innisfree ditt "happy place".

innisfree sine løfter

1. Å forfølge sunn skjønnhet med pålitelige ingredienser. 2. Å strebe etter "smart forbruk" ved å tilby ulike produkter av god kvalitet til rimelige priser. 3. Å bygge ut miljøvennlig grønt design som inneholder alle de rike fordelene av naturen. 4. Å implementere miljøvennlig grønt liv for å holde naturen frisk. 5. Å gi «opplevelser som tilfredsstiller alle sansene dine med mangfoldet av ren natur.

Produkter med arv

Historien til innisfree kalles historien om å utforske ingredienser. I prosessen med å tenke på naturen og gjennom kontinuerlig forskning, fokuserte innisfree på den rene øya Jeju og oppdaget 12 ingredienser fra øyas land, hav, vann, trær og blomster. innisfrees hengivenhet til gode ingredienser representerer merkevarens filosofi, som tar sikte på å presentere kundene med en sunn form for skjønnhet gjennom naturlige produkter.