IsNtree Hyper Vitamin C 23 Serum 20ml

249.00 kr

Vekk huden til liv med Hyper Vitamin C 23 Serum fra IsNtree, en lysende stjerne innen koreansk hudpleie. Dette serumet er spesielt formulert for å bekjempe tegn på aldring, forbedre hudens glød og beskytte mot miljøskader. Med en høy konsentrasjon av vitamin C, er dette serumet et ideelt valg for alle som ønsker en klarere, fastere og mer strålende hud.

Nøkkelpunkter

 • Høy konsentrasjon av vitamin C: Inneholder 23% vitamin C for maksimal lysende effekt.
 • Anti-aging fordeler: Reduserer synligheten av fine linjer og rynker.
 • Beskyttelse mot miljøskader: Bekjemper skader forårsaket av frie radikaler og forurensning.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du serumet

 1. Forbered huden: Start med renset hud. Påfør en mild toner for å balansere pH-nivået i huden.
 2. Påfør serumet: Ta noen dråper av Hyper Vitamin C 23 Serum på håndflaten eller direkte på ansiktet.
 3. Masser inn i huden: Spre serumet forsiktig over ansiktet og halsen, og unngå øyeområdet. Masser forsiktig til det er fullstendig absorbert.
 4. Påfør fuktighetskrem: Avslutt med din favoritt fuktighetskrem for å låse inn serumets effekt.
 5. Solkrem er et must: Påfør solkrem om morgenen for å beskytte huden mot UV-stråler og for å maksimere effekten av vitamin C.

Anbefalinger for bruk

 • Bruk serumet daglig, morgen og/eller kveld, etter behov.
 • Oppbevar serumet på et kjølig, mørkt sted for å bevare effektiviteten av vitamin C.

Ingredienser

 • 23% Vitamin C (Ascorbic Acid): En kraftig antioksidant som lysner hudtonen og bekjemper tegn på aldring.
 • Hyaluronsyre: Hydrerer huden og gir en plump effekt.
 • Centella Asiatica-ekstrakt: Beroliger huden og reduserer rødhet.
 • Ferulic Acid: Forsterker effekten av vitamin C og gir ytterligere beskyttelse mot frie radikaler.
 • Panthenol: Fuktighetsgivende og helende, styrker hudens barrierefunksjon.

Oppsummering

Hyper Vitamin C 23 Serum fra IsNtree er en kraftig tilføyelse til enhver hudpleierutine, spesielt for de som er opptatt av å bekjempe aldringstegn og ønsker en mer ensartet hudtone. Med en imponerende 23% konsentrasjon av vitamin C, tilbyr dette serumet en umiddelbar lysende effekt, samtidig som det jobber for å redusere fine linjer og beskytte huden mot miljømessige stressfaktorer.

Ingrediensene er nøye utvalgt for å gi maksimal effekt, samtidig som de er skånsomme nok for daglig bruk. Gjør Hyper Vitamin C 23 Serum til en del av din koreanske hudpleie rutine og nyt fordelene av en friskere, fastere og mer strålende hud.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

IsNtree

IsNtree er et anerkjent koreansk hudpleiemerke kjent for sin forpliktelse til å kombinere vitenskap med natur. Merket har opparbeidet seg et sterkt rykte for sine høykvalitetsprodukter som er både effektive og skånsomme mot huden. IsNtree skiller seg ut i den travle verdenen av koreansk hudpleie ved å fokusere på naturlige ingredienser, vitenskapelig forskning og gjennomsiktighet i sine formuleringer.

En av hovedpilarene i IsNtrees filosofi er bruken av naturlige og effektive ingredienser. De henter inspirasjon fra naturen for å skape produkter som ikke bare er trygge for huden, men også for miljøet. Dette innebærer en forpliktelse til å bruke bærekraftige ingredienser og unngå skadelige kjemikalier. IsNtree er spesielt kjent for sine produkter beriket med planteekstrakter, som er skånsomme nok for selv de mest sensitive hudtyper.

IsNtrees produktsortiment er bredt og inkluderer alt fra ansiktsrengjøringsmidler, retinol og tonere til serum og kremer. Deres bestselgere inkluderer ofte innovative ingredienser som hyaluronsyre, centella asiatica og forskjellige typer fermenterte ekstrakter. Disse ingrediensene er kjent for sine fuktighetsgivende, beroligende og anti-aging egenskaper.

Kundene setter pris på IsNtree for merkets forpliktelse til kvalitet og effektivitet. Produktene er formulert med utgangspunkt i grundig forskning for å sikre at de ikke bare leverer umiddelbare resultater, men også bidrar til langvarig helse og velvære for huden. Merket er også populært for sin transparente etikettering, noe som gjør det enklere for forbrukere å forstå hva de påfører huden sin.

IsNtree fortsetter å vokse i popularitet både i Korea og internasjonalt, takket være sitt engasjement for kvalitet, naturlige ingredienser og innovativ hudpleie. Merket appellerer til en bred demografi av hudpleieentusiaster, fra de som er nye til koreansk hudpleie til de mer erfarne brukerne som leter etter effektive og sikre produkter. Med sin kombinasjon av vitenskap og natur, er IsNtree godt posisjonert for å forbli en sterk aktør i hudpleieindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “IsNtree Hyper Vitamin C 23 Serum 20ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *