Jayjun Skin Fit Mask 10 stk

449.00 kr

Jayjun Skin Fit Mask (10 ansiktsmasker i esken) er en enkel 2-stegs ansiktsmaske som bremser synlighet av aldringtegn. Første steg er en essens, som inneholder effektive ingredienser som spesialiserer seg på å tilføre fukt og bevare fuktighet i huden.

Neste steg er selve sheet masken som låser ingrediensene fra essensen inn i huden, samtidig som den tilfører enda mer næring til huden.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Masken bidrar til å reduserer fine linjer/rynker, pigmentflekker og gir fuktighet til huden. I tillegg til at den forbedrer elastisitet, jevner ut og forbedrer teksturen til huden din. En deilig maske som er enkel å ha med på reise eller en helg på hytta, så slipper du å ha med hele toalettmappen.

Hvordan bruker jeg denne 2-stegs masken?

  1. Vask ansiktet ditt før du bruker masken.
  2. Påfør en passelig mengde av essensen i ansiktet ditt og masser denne forsiktig inn i huden.
  3. Brett ut sheet masken og legg denne på ansiktet. Ta av masken etter 10-20 min. Klapp forsiktig overflødig serum inn i ansiktet ditt slik at denne også blir absorbert i huden. La det tørke.

Tips! Overflødig essens og serum fra ansiktmasken kan smøres på andre områder på kroppen, slik som hals, bryst og hender.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Jayjun

Jayjun er et koreansk hudpleiemerke som har slagordet "Responsible for Beauty". De har dedikert deres produktutvikling for å løse kvinners problemer med hud, som redusering av aldringstegn, gjøre huden mer ungdommelige og strammere. De bruker derfor de beste ingrediensene i produktene for å gi jevn, sunn og vakker hud. Gjennom et samarbeid med en gruppe hudleger og forskere på området har Jayjun fått muligheten til å tilby nye og innovative hudpleieprodukter. Merket er opptatt av å kontinuerlig forske på hud for å gjøre koreansk skjønnhet kjent i verden og bli et globalt merke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Jayjun Skin Fit Mask 10 stk”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *