Elizavecca Collagen Coating Protein Ion Injection

kr 149.00

Gjenoppdag ditt hårs naturlige skjønnhet! Med Elizaveccas Collagen Coating Protein Ion Injection vil ditt hår få tilbake sin ungdommelige glans og styrke!

Collagen Coating Protein Ion Injection er et hårpleiepdukt som gir deg friskt og glansfullt hår.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hvorfor Collagen Coating Protein Ion Injection?

  • Kraftfullt Kollagenboost: Denne behandlingen er beriket med hydrolysert kollagen som gir dypt nærende pleie, styrker hvert hårstrå og forhindrer hårbrudd.
  • Ion-teknologi: Den avanserte ion-injeksjonsteknologien sikrer at næringsstoffene trenger dypt inn i håret for maksimal hydrering og reparasjon.
  • Sjel og glans: Bekjemper tørt og skadet hår, og gir en silkeaktig, glatt følelse og naturlig glans som varer lenge.
  • For alle hårtyper: Enten du har krøllete, rett, tykt eller fint hår, er denne behandlingen perfekt for å gjenopprette hårets helse og vitalitet.

🍀 Naturlige ingredienser: Elizavecca er dedikert til å bruke bare de fineste, mest naturlige ingrediensene som sikrer at håret ditt blir behandlet med respekt og omsorg.

Bruksanvisning:

  1. Etter sjamponering, håndkle-tørt håret lett.
  2. Påfør en passende mengde produkt jevnt gjennom håret.
  3. La det virke i 10-15 minutter og skyll deretter grundig.

Merke

Elizavecca

Elizavecca er en sør-koreansk skjønnhetsmerke som er kjent for sine innovative og effektive produkter. Med fokus på å bringe de nyeste teknologiene innen hudpleie til sine kunder, tilbyr Elizavecca et bredt utvalg av produkter for å imøtekomme ulike hudbehov.Fra renseprodukter til anti-aging-behandlinger, har Elizavecca en løsning for hver hudtilstand. Oppleve den koreanske hudpleie-revolusjonen med Elizavecca i dag.