Tilbud!

SOME BY MI Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Treatment 50ml

kr 159.00

-20%

Kombiner kraften av naturen og vitenskapen for å bekjempe hårtap og styrke hodebunnen med Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Treatment fra SOME BY MI.

Denne effektive hårbehandlingen er spesielt formulert for å styrke hodebunnen, redusere håravfall og fremme sunn hårvekst. Med en unik blanding av botaniske ekstrakter og kraftige peptider, vil denne behandlingen revitalisere og nære hodebunnen og håret, slik at det ser tykkere, sunnere og mer levende ut.

Prøv denne unike og effektive behandlingen i dag og opplev hvordan håret ditt blir styrket, tykkere og sunnere med hver bruk. Gi hodebunnen den næringen og omsorgen den trenger for å støtte en sunn hårvekst og gjenopprett hårets naturlige vitalitet og glans.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hovedingredienser og fordeler:

 1. Cica-ekstrakt: Cica-ekstrakt, også kjent som Centella Asiatica, er en naturlig og beroligende ingrediens som hjelper med å lindre irritasjon, rødhet og betennelse i hodebunnen. Den fremmer hudens naturlige helingsprosess og gir en sunnere hodebunnsmiljø for hårvekst.
 2. Peptidkompleks: Peptidkomplekset i denne behandlingen hjelper med å styrke hårsekkene og redusere håravfall. Det stimulerer hårvekst ved å forbedre blodsirkulasjonen og næringen til hårsekkene, slik at håret vokser tykkere og sunnere.
 3. Eucalyptus Leaf Extract: Eucalyptus Leaf Extract er kjent for sine antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper, som bidrar til å opprettholde en sunn hodebunn ved å bekjempe bakterier og redusere betennelse. Det hjelper også med å regulere talgproduksjonen og forhindre tette hårsekk.
 4. Biotin: Biotin er et viktig vitamin som styrker hårstrukturen og forhindrer håravfall. Det bidrar til å forbedre hårkvaliteten og tykkelsen, slik at håret ser fyldigere og sunnere ut.

Bruksanvisning:

 1. Etter å ha vasket og håndkletørket håret, påfør en passende mengde Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Treatment direkte på hodebunnen.
 2. Masser forsiktig inn i hodebunnen med fingertuppene i 2-3 minutter for å stimulere blodsirkulasjonen og fremme absorpsjonen av behandlingen.
 3. Skyll ikke ut.
 4. Bruk regelmessig for best mulig resultat.

Fordeler ved bruk av Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Treatment:

 • Reduserer håravfall og styrker hodebunnen
 • Fremmer sunn hårvekst
 • Revitaliserer og nærer hodebunnen og håret
 • Passer for alle hårtyper, inkludert sensitiv hodebunn
 • Paraben- og sulfatfri

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Treatment 50ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *