SOME BY MI Yuja Niacine Blemish Care Serum

kr 349.00

Ønsker du å redusere synligheten av kviser og urenheter samtidig som du får en jevn og strålende hudtone? Da er Yuja Niacine Blemish Care Serum fra SOME BY MI det ideelle produktet for deg.

Yuja Niacine Blemish Care Serum er beriket med yuja-ekstrakt og niacinamid, to kraftige ingredienser som jobber sammen for å bekjempe kviser, redusere synligheten av urenheter og forbedre hudens tekstur.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Yuja-ekstrakt er rik på C-vitamin og antioksidanter

Yuja-ekstrakt er rik på C-vitamin og antioksidanter, som hjelper til med å lysne huden og gi en jevnere hudtone. Niacinamid bidrar til å redusere rødhet, kontrollere oljeproduksjonen og minimere porene, slik at du får en mer balansert og feilfri hud.

Dette serumet gir ikke bare korrigerende fordeler, men det gir også intens fuktighet og hydrering til huden din. Serumet har en lett og ikke-klebrig konsistens som absorberes raskt, og det etterlater huden myk, glatt og strålende. Med kontinuerlig bruk kan du oppnå en sunn og klar hud som utstråler ungdommelighet og vitalitet.

SOME BY MI er kjent for sin innovative tilnærming til koreansk hudpleie, og Yuja Niacine Blemish Care Serum er intet unntak. Serumet er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er fritt for skadelige stoffer som parabener, kunstige farger og mineraloljer. Du kan bruke det med tillit, vel vitende om at det gir deg den beste pleien for huden din.

Legg til Yuja Niacine Blemish Care Serum i din daglige rutine for koreansk hudpleie og opplev de fantastiske fordelene det har å tilby. Reduser kviser, forbedre hudens tekstur og oppnå en jevn og strålende hudtone. Bestill ditt serum i dag og la huden din nyte godt av koreansk hudpleie på sitt beste.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Yuja Niacine Blemish Care Serum”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *