Mary & May CICA Houttuynia Tea Tree Calming Mask 30stk

349.00 kr

Mary & May CICA Houttuynia Tea Tree Calming Mask inneholder 30 stk. ansiktsmasker (sheet-mask) i en praktisk boks. Maskene inneholder 10.000ppm Centella Asiatica ekstrakt, 10.000ppm Houttuynia Cordata ekstrakt,10.000ppm Tea Tree ekstrakt og 10.000ppm Cica.

Cica gjør at denne masken har en perfekt sammensetning av ingredienser, kjent for sin hydrerende egenskaper og blir brukt for de med sensitiv hud.

Passer til alle hudtyper, men særdeles godt egnet til tørr og sensitiv hud.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Mary & May

Mary & May er et clean beauty brand fra Sør-Korea som alltid er åpen om bruk av ingredienser og hvor mye av nøkkelingredienser produktene inneholder. Mary & May har strenge retningslinjer som forbyr testing på dyr og de er nøye på å bruke rene høykvalitets EWG ingredienser som ikke irriterer huden. Dette varemerket innen hudpleie står for en mest mulig miljøvennlig produkt, der produktene er pakket inn i resirkulert materiale og informasjon er printet med soyablekk som er naturlig nedbrytbar. Mary & May sine produkter er cruelty-free (produsert på en dyrevennlig måte) og laget med følgende tankegang; "De beste produktene er laget med knowhow og tilstrekkelig mengde aktive ingredienser, med transparent innholdsbetegnelse som er lett å forstå til en fornuftig pris".

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mary & May CICA Houttuynia Tea Tree Calming Mask 30stk”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *