mixsoon Scalp & Hair Essence

299.00 kr

Essens for håret og hodebunnen med 100 % plantebaserte pleiende ekstrakter.

  • Sophora Flavescens rotekstrakt, Scutellaria Baicalensis rotekstrakt og Coptis Japonica rotekstrakt gir antibakterielle, anti-inflammatoriske og beroligende effekter.
  • Morus Alba Bark Extract bidrar til å fukte og berolige hodebunnen.
  • Lett tekstur som lett absorberes av huden uten å etterlate hodebunnen fet.

Innhold: 50ml

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Ta vare på svekket hår med sensitiv og tørr hodebunn med Scalp & Hair Essence.

Ultralydekstraksjonsteknologi brukes for å forhindre at de rike aktive ingrediensene i medisinske materialer blir ødelagt av varme. Det er en ufortynnet essens som inneholder 4 typer urtemedisiner, unntatt unødvendige ingredienser.

Essens med rask absorpsjon slik at du ikke trenger å bekymre deg for å få den på puten selv om du bruker den før du legger deg. Hygienisk pipettetype som ikke berører hodebunnen.

Bruksanvisning:

Kan blandes i hårprodukter som shampoo og balsam. Etter å ha påført essensen på det ønskede området, masser forsiktig. Enkel å bruke som en “no-wash” essens som ikke trenger å vaskes av med vann.

Merke

mixsoon

mixsoon

er et koreansk hudpleiemerke som er kjent for sine produkter av fermentert bønne. Merket oppmuntrer til 3-lags hudpleierutinen ved å bruke rene, organiske essenser skreddersydd for hudens daglige behov. For mixsoon er engasjert i essensen av naturen, nøye omsatte biologiske prosesser for å trekke ut bare det essensielle aktive ingredienser huden din virkelig ønsker og fortjener. Lytt til huden din og hør hva den trenger. Gi den kjærlighet ved å legge våre naturlige, kraftige essenser på lag, og opplev huden din blomstre sin naturlige utstråling. Opplev gleden av en sunnere hud som ser yngre ut hver dag. Start din mixsoon-reise i dag!
Mixsoon koreansk hudpleie

Lokalt hentede plantebaserte ingredienser

mixsoon insisterer på å kun bruke pålitelige lokalt hentede ingredienser for sunnere hud. Når det er utfordrende å finne kvalitetsingredienser, investerer merket i kvalitet og dyrker dem selv. Derfor spesialdyrker mixsoon alle sine Centella Asiatica-ekstrakter, uten bruk av plantevernmidler eller kjemikalier, på de rene landene i Udo, Jeju Island og bevare kvalitetsessens på flaske.

Velger kun essensielle ingredienser, med mange års erfaring

Ikke alle ingrediensene er skapt like. Det er derfor vi er forpliktet til å velge bare de beste kildene ingredienser etter bruk og evaluering av hver kilde gjennom årene. mixsoon ønsker å sikre at hver ingrediens vi bruker er avgjørende til Mixsoonhudens helse og velvære.