NEOGEN A-Clear Aid Soothing Pink Eraser

149.00 kr

En intensiv beroligende og hudrensende behandling med sensitiv hudvennlig formel. Denne effektive behandlingen hjelper til med å lindre og fjerne urenheter, noe som resulterer i en klarere hudfarge.

Innhold: 15ml

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Azulene for å redusere rødhet
Azulene er en forbindelse ekstrahert fra kamille, som bidrar til å redusere rødhet og gjenopprette skadede celler. Den bidrar også til å styrke fuktighetsbarrieren, samtidig som den forbedrer hudens naturlige styrke.


Kraftig Calaminepulver for problemsted
En naturlig rosa Calamine-ingrediens fra Sulphur hjelper intensivt med å lindre og lindre urenheter og problemområder, samtidig som den kontrollerer overflødig talg og døde hudceller.


Salisylsyreformel for skånsom peeling
Den er formulert med en skånsom BHA-ingrediens, salisylsyre, som hjelper til med å eksfoliere huden, rense porene og løse opp urenheter, og holde huden klar og ren. Salisylsyre hjelper også med å avklare urolig hud, slik at den effektive lindrende formelen kan trekke dypt inn i huden.

Merke

NEOGEN

Neogen er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke innovative ingredienser og teknologier i sine produkter. Deres produktlinje inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Neogen har fått anerkjennelse for sine effektive produkter og for sin bærekraftige filosofi. Produktene fra Neogen passer for alle hudtyper og aldre.