Tilbud!

Jayjun Skin Fit Mask 10 stk

kr314,30

-30%

Jayjun Skin Fit Mask (10 ansiktsmasker i esken) er en enkel 2-stegs ansiktsmaske som bremser synlighet av aldringtegn. Første steg er en essens, som inneholder effektive ingredienser som spesialiserer seg på å tilføre fukt og bevare fuktighet i huden.

Neste steg er selve sheet masken som låser ingrediensene fra essensen inn i huden, samtidig som den tilfører enda mer næring til huden.

Valgfritt tillegg - Ofte kjøpt sammen med
Kun 8 igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Masken bidrar til å reduserer fine linjer/rynker, pigmentflekker og gir fuktighet til huden. I tillegg til at den forbedrer elastisitet, jevner ut og forbedrer teksturen til huden din. En deilig maske som er enkel å ha med på reise eller en helg på hytta, så slipper du å ha med hele toalettmappen.

Hvordan bruker jeg denne 2-stegs masken?

  1. Vask ansiktet ditt før du bruker masken.
  2. Påfør en passelig mengde av essensen i ansiktet ditt og masser denne forsiktig inn i huden.
  3. Brett ut sheet masken og legg denne på ansiktet. Ta av masken etter 10-20 min. Klapp forsiktig overflødig serum inn i ansiktet ditt slik at denne også blir absorbert i huden. La det tørke.

Tips! Overflødig essens og serum fra ansiktmasken kan smøres på andre områder på kroppen, slik som hals, bryst og hender.

Merket: Jayjun

Jayjun er et koreansk hudpleiemerke som har slagordet "Responsible for Beauty". De har dedikert deres produktutvikling for å løse kvinners problemer med hud, som redusering av aldringstegn, gjøre huden mer ungdommelige og strammere.De bruker derfor de beste ingrediensene i produktene for å gi jevn, sunn og vakker hud. Gjennom et samarbeid med en gruppe hudleger og forskere på området har Jayjun fått muligheten til å tilby nye og innovative hudpleieprodukter.Merket er opptatt av å kontinuerlig forske på hud for å gjøre koreansk skjønnhet kjent i verden og bli et globalt merke.

1 omtale for Jayjun Skin Fit Mask 10 stk

  1. Joanna C.
    4. desember 2019
    Elsker denne! Min go-to anti-aging sheet mask :)
Skriv en omtale
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *