SOME BY MI 30 Days Miracle Tea Tree Clear Spot Oil 10 ml

kr 249.00

SOME BY MI 30 Days Miracle Tea Tree Clear Spot Oil inneholder 19,88% koreansk tea tree leaf ekstrakt. Denne oljen er svært effektivt for å bekjempe uren hud og kviser kun med et lite drypp med denne oljen. Oljen er spesielt utviklet for å bekjempe urenheter i huden og bidrar samtidig med å tilføye fukt til huden.

Tea tree olje lindrer effektivt hudproblemer, lindrer rødhet i huden og hjelper porene å trekke seg sammen. Inneholder en kombinasjon av beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som vitamin B5, panthenol og allantoin.

Dette er en favoritt for mange når det kommer til uren hud og kviser.

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

upc

8809647390107

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI 30 Days Miracle Tea Tree Clear Spot Oil 10 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *