SOME BY MI Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream 30ml

kr 349.00

Forvandle øyeområdet ditt med den revolusjonerende kraften til Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream fra SOME BY MI!

Denne avanserte øyekremen er formulert med retinol, en kraftig ingrediens kjent for sin evne til å fornye og foryngre huden. Retinol bidrar til å akselerere hudens naturlige fornyelsesprosess, redusere synligheten av fine linjer og rynker, og forbedre hudens fasthet og elastisitet.

Utforsk fordelene ved retinol med SOME BY MI’s Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream.

Gi øynene dine den foryngende pleien de fortjener i dag!

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Øyekrem med retinol

I tillegg til retinol inneholder denne øyekremen peptider og vitamin E, som sammen bidrar til å styrke hudens naturlige barriere, gi intens hydrering og beskytte mot miljøskader.

Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream har en rik, men lett tekstur som smelter inn i huden for å gi umiddelbar næring og hydrering. Den gir en umiddelbar oppstrammende effekt, og etterlater huden rundt øynene glatt, smidig og revitalisert.

Dette produktet er fri for parabener, sulfater og kunstige dufter, og er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Bruk den daglig, morgen og kveld, etter rensing og toning, for å gi øyeområdet den intensive omsorgen det fortjener.

Tilleggsinformasjon

brand

Melly

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI Retinol Intense Advanced Triple Action Eye Cream 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *