Tilbud!

Petitfée Dry Essence Foot Pack (1 par fotmaske)

Opprinnelig pris var: 49.00 kr.Nåværende pris er: 32.00 kr.

-35%

Luksuriøs pleie for føttene får du med Petitfée’s Dry Essence Foot Pack, en revolusjon innen fotpleie som kombinerer koreansk hudpleieteknologi med intens næring og komfort. Denne fotmasken er spesialdesignet for å gi dine føtter en dyptgående behandling, som forvandler tørre og slitne føtter til myke, hydrerte og fornyede.

Petitfée, kjent for sine innovative hudpleieprodukter, har skapt en fotmaske som ikke bare tar vare på føttene dine, men også gir en spa-lignende opplevelse hjemme.

Egenskaper

 • Intensiv hydrering og næring: Spesielt formulert for å gi maksimal fuktighet og pleie til tørre føtter.
 • Enkel og bekvem å bruke: Designet for brukervennlighet, denne fotmasken kan brukes hjemme, når som helst.
 • Innovativ formel: Inneholder en unik blanding av ingredienser som jobber for å revitalisere og mykgjøre hard hud.
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du Dry Essence Foot Pack – Fotmaske

 1. Forbered føttene: Vask føttene grundig og tørk dem.
 2. Åpne og påfør fotmasken: Åpne pakken og skli føttene inn i fotmaskene. Maskene er designet for å passe behagelig rundt føttene.
 3. La virke: La fotmasken virke i 20-30 minutter for å tillate ingrediensene å trekke dypt inn i huden.
 4. Fjern masken: Ta av fotmaskene og kast dem. Massér inn eventuell gjenværende essens i føttene.
 5. Ingen skylling nødvendig: Det er ikke nødvendig å skylle føttene etter bruk.

Anbefalinger for bruk

 • Bruk fotmasken regelmessig, 2-3 ganger i uken, for best resultat.
 • For en ekstra kjølende effekt, oppbevar masken i kjøleskapet før bruk.

Ingredienser

 • Hyaluronsyre: Trekker til seg fuktighet og holder føttene hydrerte.
 • Sheasmør: Gir intens næring og mykgjør hard hud.
 • Urea: Hjelper med å eksfoliere døde hudceller og mykgjør huden.
 • Tea Tree Oil: Har antibakterielle og antifungale egenskaper som bidrar til sunne føtter.
 • Lavendelekstrakt: Beroliger huden og gir en behagelig duft.

Dry Essence Foot Pack fra Petitfée er et must-have produkt for alle som ønsker å ta vare på sine føtter med ekstra omsorg og oppmerksomhet.

Denne fotmasken tilbyr ikke bare dyp hydrering og næring, men også en enkel og behagelig brukeropplevelse. Den innovative formelen er beriket med hyaluronsyre, sheasmør, urea og andre nøye utvalgte ingredienser, som alle jobber sammen for å gi føttene dine en total forvandling.

Ved å bruke denne fotmasken kan du si farvel til tørre og harde føtter, og i stedet oppleve myke, glatte og fornyede føtter. Dry Essence Foot Pack er en ideell løsning for de som ønsker å gi sine føtter den samme omsorgen og oppmerksomheten som resten av kroppen. Velg denne fotmasken fra Petitfée for en hjemme-spa opplevelse som både er luksuriøs og effektiv.

Merke

Petitfée

I et hav av koreanske hudpleiemerker skiller Petitfée seg ut med sin unike tilnærming til skjønnhet og hudpleie. Petitfée, som betyr "liten fe" på fransk, lever opp til sitt navn ved å skape produkter som er rene, delikate og effektive, og som bringer en magisk berøring til din daglige hudpleierutine. Dette merket har raskt blitt en favoritt blant hudpleieentusiaster som verdsetter innovative, høykvalitetsprodukter til en rimelig pris.
Petitfee Logo

Petitfées filosofi

Dedikert til renhet og effektivitet

Petitfée bygger sin filosofi rundt idéen om å bringe enkelhet og effektivitet til hudpleierutinen. De fokuserer på å utvikle produkter som er både milde og kraftige, og som gir maksimal effekt med minimal innsats. Petitfées produkter er formulert med høykvalitetsingredienser som snegleslim, gull, ginseng og andre botaniske ekstrakter, noe som gjør dem ideelle for en rekke hudtyper og -behov.

Innovasjon i hjertet

Innovasjon står sentralt i Petitfées tilnærming til hudpleie. De er stadig på utkikk etter nye og bedre måter å forbedre hudens helse og utseende på. Dette inkluderer bruk av avanserte teknologier for å maksimere effekten av naturlige ingredienser, og skape produkter som virkelig står ut i mengden.

Fokus på skånsomhet

Petitfée forstår viktigheten av skånsom hudpleie, spesielt for de med sensitiv hud. Deres produkter er designet for å være både skånsomme og beroligende, og sørger for at selv de med den mest følsomme huden kan nyte godt av deres produkter uten bekymring.

Produktutvalget

Øyepleieekspertise

Petitfée er kanskje best kjent for sitt utvalg av øyemasker og øyekremer. Disse produktene er spesialdesignet for å adressere vanlige øyeområdesproblemer som mørke ringer, hovenhet og fine linjer. Med ingredienser som gull, snegleslim og hydrogel, gir disse øyemaskene og kremene intens hydrering og næring, samtidig som de gir en umiddelbar oppstrammende og oppfriskende effekt.

Ansiktsmasker og mer

Utover øyepleie, tilbyr Petitfée et bredt spekter av ansiktsmasker, essenser og kremer. Disse produktene er formulert for å gi dyptgående fuktighet, næring og reparasjon til huden, og hjelper til med å bekjempe tegn på aldring, tørrhet og kjedelig hudtone.

Hvorfor velge Petitfée?

Resultatorientert hudpleie

Petitfée er et merke for de som ønsker synlige resultater. Deres produkter er utviklet for å gi rask og effektiv lindring for ulike hudproblemer, og mange brukere rapporterer om merkbare forbedringer i hudens utseende og følelse etter bruk.

Tilgjengelighet og overkommelighet

En av de største fordelene med Petitfée er tilgjengeligheten og overkommeligheten til deres produkter. Til tross for å bruke høykvalitetsingredienser, er Petitfées produkter rimelig priset, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.

Engasjement for kvalitet

Petitfée er dedikert til kvalitet i alle aspekter av sin virksomhet, fra forskning og utvikling til produksjon og kundeservice. Dette engasjementet for kvalitet sikrer at hvert produkt møter strenge standarder før det når forbrukeren. Petitfée representerer det beste av koreansk hudpleie: innovative, effektive og skånsomme produkter som er tilgjengelige for alle. Med sitt fokus på renhet, effektivitet og innovasjon, fortsetter Petitfée å forbløffe og begeistre hudpleieentusiaster over hele verden. Enten du er på utkikk etter å forbedre hudens tekstur, bekjempe tegn på aldring, eller bare ønsker en mer hydrert og strålende hud, har Petitfée noe for deg. Velg Petitfée for en hudpleieopplevelse som forvandler og beriker din daglige rutine.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Petitfée Dry Essence Foot Pack (1 par fotmaske)”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *