PURITO From Green Deep Foaming Cleanser 150ml

229.00 kr

En pH-balanserende skumrens som fjerner urenheter og makeuprester samtidig som den styrker hudbarrieren med centellaekstrakt. Fri for overflateaktive stoffer som SLS og SLES, så det er trygt å bruke på sensitiv hud.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

En pH-balanserende ansiktsrens som fjerner urenheter og sminkerester som er tilstoppet i porene samtidig som den etterlater huden smidig.

  • Infundert med centellaekstrakt og 20 typer essensielle ingredienser for å styrke hudbarrieren.
  • Etterlater huden fuktig etter rens og er flott for bruk morgen og kveld.
  • Fint og rikt skum fjerner urenheter fra porene, og Centella Asiatica-ekstraktet styrker hudbarrieren, og resulterer dermed i sunn hud. Fri for kjemiske overflateaktive stoffer som SLS, SLES for å beskytte huden mot irritasjon.

Bruksanvisning:

1. Masser over fuktig hud til rensen skummer rikelig.

2. Skyll grundig.

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie