Tilbud!

PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence 60 ml

Opprinnelig pris var: 329.00 kr.Nåværende pris er: 263.00 kr.

-20%

PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence er en essens med få ingredienser, men effektive! Naturlig fermentert galactomyces-filtrat utgjør 92 % av innholdet som er med på å kontrollerer talgproduksjonen og gir fastere og glattere hud.

Essensen er for deg som ønsker å fokusere på anti-aging, ved å få jevnere hudtone motvirker du hyperpigmentering. Innhold 60 ml.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Essensen passer ypperlig å kombinere med vitamin C serum for å få ekstra effekt. Vi anbefaler vitamin C serum fra Purito.

Hvordan bruker jeg denne essensen?

  • Påfør en passelig mengde i ansiktet etter rens og evt. toner. Du trenger ikke mye, og maser eller klapp essensen forsiktig inn i ansiktet. Deretter kan du evt. avslutte med serum og fuktighetskrem.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence 60 ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *