PURITO Oat-in Calming Gel Cream 100ml

349.00 kr

Oat-in Calming Gel Cream fra Purito er en lett fuktighetskrem som er spesielt formulert for å berolige og pleie følsom hud. Kremen inneholder en rekke nøye utvalgte ingredienser som jobber sammen for å gi huden din den optimale behandlingen.

En av de viktigste ingrediensene i Oat-in Calming Gel Cream er havre, som er kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper. Havre er rik på betaglukaner, som er en type fiber som kan bidra til å lindre irritert hud og redusere rødhet. Havre er også en naturlig kilde til antioksidanter, som kan bidra til å beskytte huden din mot miljøskader.

I tillegg til havre inneholder Oat-in Calming Gel Cream også Centella Asiatica, en plante som har vært brukt i århundrer i tradisjonell kinesisk og indisk medisin på grunn av dens beroligende og helbredende egenskaper. Centella Asiatica kan hjelpe til med å redusere betennelse og roe ned irritert hud.

Kremen inneholder også Panthenol, også kjent som vitamin B5, som er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper. Panthenol kan hjelpe til med å forbedre hudens elastisitet og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Oat-in Calming Gel Cream er en lett og ikke-fet krem som er raskt absorbert av huden din. Den er ideell for de som har følsom eller irritert hud, og som ønsker å gi huden sin en naturlig og effektiv behandling. Kremen kan brukes både morgen og kveld etter rensing og toning, og vil gi deg en følelse av beroligelse og fuktighet hele dagen.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PURITO Oat-in Calming Gel Cream 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *