Purito SEOUL Wonder Releaf Centella Cream Unscented

299.00 kr

Opplev den påfyllende kraften til Purito SEOUL Wonder Releaf Centella Cream Unscented, tidligere kjent som Centella Unscented Recovery Cream, nå ompakket for dine hudpleiebehov. Spesielt godt egnet for sensitiv og tørr hud. Innhold: 50ml

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Infundert med K-Beauty-stifter som cica, squalane og ceramid NP, tilbyr denne duftfrie formelen beroligende, barrierestøttende og fuktighetsgivende pleie. Fra første gangs bruk gir den en beroligende, kremaktig godhet som effektivt lindrer irritasjon og rødhet, og gir umiddelbar komfort og forbedrer hudens helse mot ytre stressfaktorer.

Kombinasjonen av koreansk Centella Asiatica, Ceramide NP og Squalane synergerer for å berolige, beskytte og øke fuktighetsnivået, mens den lette, men rike teksturen sikrer en silkemyk og smidig finish.

Bruksanvisning:
Brukes som fuktighetsgivende steg i hudpleierutinen. Påfør en passende mengde av kremen og masser forsiktig inn på huden.

Merke

PURITO

Purito lager ren, trygg og effektiv hudpleie skapt med naturlige råvarer. Puritos produkter har høyt innhold av effektive ingrediensene, og i tillegg er de også fri for 26 av de vanligste allergenene. Disse produktene er manges store favoritter innen koreansk hudpleie, og med god grunn! Purito har fokus på innhold heller enn forpakning, og velger enkle, miljøvennlige beholdere. De har som mål at flest mulig skal kunne bruke produktene deres – derfor er prisnivået svært hyggelig. Produktene er fri for konserveringsmidler, og det anbefales derfor å oppbevare dem kjølig – gjerne i kjøleskapet dersom du ikke bruker et produkt så ofte.
Purito koreansk hudpleie