Pyunkang Yul Calming Deep Moisture Toner 150ml

229.00 kr

Opplev den beroligende og fuktighetsgivende kraften av Calming Deep Moisture Toner fra Pyunkang Yul.

Denne milde og effektive toneren er spesielt utviklet for å hydrere og berolige huden, samtidig som den gjenoppretter hudens naturlige balanse og forbedrer hudens tekstur. Formulert med nøye utvalgte ingredienser og naturlige ekstrakter, passer Calming Deep Moisture Toner for alle hudtyper, spesielt sensitiv og tørr hud.

Gi huden din den beroligende og fuktighetsgivende pleie den fortjener med Calming Deep Moisture Toner fra Pyunkang Yul.

Prøv Calming Deep Moisture Toner i dag og se hvordan huden din blir mer hydrert, balansert og sunn.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hovedingredienser og fordeler:

 1. Coptis Japonica Root Extract: Coptis Japonica Root Extract er en kraftig antioksidant og antiinflammatorisk ingrediens som bidrar til å berolige irritert og betent hud. Den styrker hudens barriere og beskytter mot ytre påvirkninger.
 2. Hyaluronsyre: Hyaluronsyre er en fuktighetsgivende ingrediens som hjelper med å holde huden hydrert og smidig ved å binde vannmolekyler i huden. Det gir langvarig fuktighet og reduserer tegn på aldring.
 3. Panthenol: Panthenol, også kjent som provitamin B5, er et fuktighetsgivende og nærende middel som hjelper med å styrke hudens barriere og beskytte den mot ytre påvirkninger. Det bidrar til å forbedre hudens tekstur og elastisitet.
 4. Centella Asiatica Extract: Centella Asiatica Extract er en beroligende og helbredende ingrediens som hjelper med å lindre irritasjon, rødhet og betennelse. Det fremmer hudens naturlige helingsprosess og gir en jevnere hudtone.

Bruksanvisning:

 1. Etter rensing, påfør en passende mengde Calming Deep Moisture Toner på en bomullspad eller i håndflatene, og klapp forsiktig inn i ansiktet og halsen.
 2. Bruk daglig, morgen og kveld, som en del av din hudpleierutine for å oppnå best mulig resultat.

Fordeler ved bruk av Calming Deep Moisture Toner:

 • Hydrerer og beroliger huden
 • Gjenoppretter hudens naturlige balanse
 • Forbedrer hudens tekstur og elastisitet
 • Passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv og tørr hud
 • Styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Calming Deep Moisture Toner 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *