Pyunkang Yul Calming Moisture Serum 30ml

199.00 kr

Pyunkang Yul Calming Moisture Serum er et beroligende og fuktighetsgivende serum som er spesielt utviklet for å lindre irritert og sensitiv hud.

Dette produktet bruker en unik blanding av nøye utvalgte ingredienser for å gi intens hydrering, lindre rødhet, og bidra til å styrke hudens naturlige barriere.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Calming Moisture Serumet inneholder coptis japonica root extract, et kraftig antioksidant og anti-inflammatorisk middel som bidrar til å berolige huden og bekjempe tegn på aldring.

I tillegg er det formulert med ceramider og hyaluronsyre, som bidrar til å holde huden hydrert og forbedre dens tekstur og elastisitet.

Pyunkang Yul Calming Moisture Serum har en lett, ikke-klebrig konsistens som raskt absorberes i huden, noe som gjør det til en ideell daglig behandling for alle hudtyper, spesielt for de med sensitiv eller irritert hud.

Med sitt fokus på rene, naturlige ingredienser, er Pyunkang Yul Calming Moisture Serum et kraftig tillegg til din hudpleierutine, og gir en beroligende, fuktighetsgivende behandling som bidrar til å opprettholde en sunn, strålende hud.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Calming Moisture Serum 30ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *