Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam 100ml

169.00 kr

Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam er en mild, men effektiv ansiktsrens som fjerner urenheter, smuss og overflødig olje fra huden uten å forstyrre dens naturlige fuktighetsbalanse.

Formulert med en lav pH-verdi, er denne rensen designet for å matche huden sin naturlige pH, noe som bidrar til å opprettholde en sunn hudbarriere og minimere irritasjon.

Også tilgjengelig i 40ml størrelse.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam inneholder en blanding av naturlige ingredienser, inkludert 100% naturlig såpegress-ekstrakt, kjent for sine rensende og beroligende egenskaper. Den har også kraftige antioksidanter som bidrar til å beskytte huden mot miljøskader og forbedre dens generelle utseende og helse.

Med sin kremaktige skumformel, gir Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam en dypt rensende opplevelse som etterlater huden følelsen frisk, ren og komfortabel.

Dette er et utmerket valg for alle hudtyper, og er spesielt egnet for de med sensitiv eller utsatt hud som leter etter en skånsom, men grundig rens.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam 100ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *