Pyunkang Yul Sleeping Mask 120ml

298.00 kr

Sleeping Mask fra Pyunkang Yul er en unik nattmaske som gir huden din en intens fuktighetsboost mens du sover.

Med en formel som inneholder naturlige ingredienser, som glyserin og økologisk myrteekstrakt, bidrar denne nattmasken til å gi huden din en dyp hydrering mens du hviler.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Sleeping Mask fra Pyunkang Yul trenger raskt inn i huden, slik at du våkner opp til en frisk, glatt og hydrert hud hver morgen.

Med en pH-verdi på 5,5 bidrar denne nattmasken til å opprettholde hudens naturlige balanse, noe som hjelper med å hindre tørrhet og irritasjon.

Prøv Sleeping Mask fra Pyunkang Yul for en komfortabel og effektiv fuktighetsbehandling mens du sover.

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Pyunkang Yul

Det koreanske hudpleiemerket Pyunkang Yul har blitt utviklet av det anerkjente sykehuset Pyunkan Oriental Medicine Clinic i Korea. Pyunkang Yul liker å utfordre seg selv ved å utvikle hudpleieprodukter som inneholder effektive ingredienser som ikke er vanlig å bruke i hudpleieprodukter. Ingrediensene som tilsettes i hudpleieproduktene er nøye testet ut og valgt ut for å være trygge og skånsomme for huden din. Det er avgjørende å opprettholde olje og fuktighet i huden for å finne en balanse, som resulterer i sunn hud. Med Pyunkang Yul vil huden din finne sin optimale balanse for å oppnå din naturlige glød. I tillegg er Pyunkang Yul en cruelty-free hudpleiemerke.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pyunkang Yul Sleeping Mask 120ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *