RYO Jinsaengbo Super Revital Total Care Shampoo

299.00 kr

Denne luksuriøse sjampoen gir rike næringsstoffer og fuktighet til tørr og sliten hodebunn.

 • Hanbang-formel som tilbyr næringsstoffer til aldrende hodebunn og matt hår.
 • Roliggjør irritert hodebunn og gir næring til håret.
 • Holder håret og hodebunnen fuktet.
 • Passer for normale og tørre hårtyper.
 • Innhold: 400ml

  På lager - Dette produktet selges raskt
  Kjøp nå – Betal senere

  Dintero

  Beskrivelse

  For hår som har blitt svekket eller skadet av aldring, kjemisk prosessering eller miljøstimulerende midler. Den behandler skånsomt og effektivt skadet hår fra rot og hodebunn med dyp næring for å gjenopprette hårets helse, gir volum og forhindrer hårtap. Formulert med 6 typer behandlende planterøtter og andre naturlige ingredienser, gjenoppretter hårets helse, fuktighet og elastisitet effektivt og forvandler ditt til skinnende, glatt hår. Egnet for normalt til tørt hår.

  Bruksanvisning:

  1. Påfør i vått hår
  2. Masser inn til det skummer.
  3. Skyll håret og hodebunnen grundig.
  4. Balsamer håret med Jinsaengbo Super Revital Total Care Conditioner.

  Merke

  RYO

  Basert på troen på at sunt hår stammer fra en sunn hodebunn, gir det koreanske merket RYO målrettede løsninger for hårproblemer som tynt hår, tørt hår og hårtap gjennom revitaliserende formler som passer til alle hodebunnstyper. Fullpakket med koreansk ginsengekstrakt og andre aktive ingredienser, har merkets utvalg av sjampoer og balsam som mål å bremse aldring av hodebunnen samtidig som den gjenoppretter styrke, glans og volum i svekket hår.
  RYO er en del av Amorepacific Corporation, som også huser populære K-Beauty-merker som ETUDE og innisfree. Alle RYO-produkter er 100 % laget i Korea.