SCINIC The Simple Calming Toner 145ml

249.00 kr

The Simple Calming Toner fra SCINIC er som en balsam for huden. Dette produktet er skapt for å berolige og balansere, og er en ideell start på enhver hudpleierutine, spesielt for de med sensitiv eller problematisk hud.

The Simple Calming Toner er designet for å bringe huden tilbake til sin ideelle tilstand, og legger grunnlaget for en sunn og strålende hud.

Egenskaper

 • Beroligende og balanserende: Formulert for å berolige irritert hud og gjenopprette hudens naturlige balanse.
 • Ideell for sensitiv hud: Skånsom nok til å brukes på selv de mest sensitive hudtyper.
 • Fukter og forbereder huden: Hydrerer huden og forbereder den for videre hudpleie, forbedrer absorpsjonen av etterfølgende produkter.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Slik bruker du The Simple Calming Toner

 1. Rens huden grundig: Start med en ren og frisk hud for optimal effekt av toneren.
 2. Påfør toneren: Hell en passende mengde av The Simple Calming Toner på en bomullspad eller i håndflaten.
 3. Påfør jevnt over ansiktet: Påfør toneren forsiktig over hele ansiktet med bomullspaden eller klapp den forsiktig inn med hendene.
 4. La den absorbere: Gi toneren noen minutter til å trekke inn i huden før du fortsetter med din hudpleierutine.
 5. Bruk morgen og kveld: For best resultat, integrer The Simple Calming Toner i både din morgen- og kveldsrutine.

Anbefalinger for bruk

 • Ideell etter rens, men før serum og fuktighetskrem.
 • Kan også brukes som en beroligende ansiktsmist gjennom dagen for ekstra fuktighet og beroligelse.

Ingredienser

 • Centella Asiatica-ekstrakt: En kjent ingrediens for sine beroligende og helende egenskaper, ideell for sensitiv og irritert hud.
 • Hyaluronsyre: Trekker til seg og beholder fuktighet i huden, og gir en hydrert og plump effekt.
 • Grønn te-ekstrakt: Beroliger huden og gir antioksidantbeskyttelse.
 • Aloe Vera: Kjent for sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.
 • Fri for skadelige ingredienser: Formulert uten parabener, sulfater og kunstige dufter, noe som gjør den ideell for de med sensitiv hud.

The Simple Calming Toner fra SCINIC er et must i hudpleierutinen for de som verdsetter enkelhet, effektivitet og skånsomhet.

Denne toneren tilbyr ikke bare øyeblikkelig beroligelse og fuktighet, men forbereder også huden for videre behandling, slik at du kan få mest mulig ut av dine etterfølgende hudpleieprodukter. Med sin rike blanding av Centella Asiatica, hyaluronsyre, grønn te og aloe vera, gir denne toneren umiddelbar lindring og langvarig komfort til huden.

Skånsom og effektiv, The Simple Calming Toner er en ideell løsning for alle hudtyper, men er spesielt gunstig for de med sensitiv eller irritert hud.

Tonerens milde formel gjør den til et trygt valg for daglig bruk, og dens beroligende effekt er synlig fra første bruk. Velg The Simple Calming Toner for å berolige, balansere og forberede huden din for en strålende fremtid.

Merke

SCINIC

SCINIC er et hudpleiemerke fra Sør-Korea som har etablert seg som en innovatør innen K-beauty / Koreansk hudpleie. Kjent for sin dedikasjon til forskning og utvikling, skiller SCINIC seg ut med sine unike formuleringer og ingredienser. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert ansiktsmasker, serum, kremer og essenser, alle utformet for å møte ulike hudpleiebehov. Merket er spesielt berømt for sin First Treatment Essence og Ampoule serier, som begge har oppnådd kultstatus blant hudpleieentusiaster.
Scinic hudpleie logo

SCINIC hudpleie

Disse produktene fokuserer på intens hydrering og ernæring, og benytter seg ofte av naturlige ingredienser og avansert bioteknologi. Det er denne kombinasjonen av tradisjonelle ingredienser og moderne vitenskap som gjør SCINIC-produkter så effektive. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved SCINIC er deres tilnærming til tilgjengelig luksus. De tilbyr høykvalitets produkter til rimelige priser, noe som gjør merket attraktivt for et bredt publikum. Ved å kombinere kvalitet med overkommelighet, har SCINIC klart å kapre en betydelig del av det globale hudpleiemarkedet. I tillegg til produktkvalitet, er SCINIC også kjent for sitt fokus på miljøvennlige og etisk ansvarlige produksjonsmetoder. De streber etter bærekraftighet i alle ledd, fra ingrediensutvelgelse til emballasje, noe som appellerer til miljøbevisste forbrukere. Samlet sett representerer SCINIC en perfekt blanding av vitenskap, natur og etikk, noe som gjenspeiles i deres høyt verdsatte og effektive hudpleieprodukter. Dette har bidratt til at de har blitt et velkjent og respektert navn innen den internasjonale skjønnhetsindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SCINIC The Simple Calming Toner 145ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *