Tilbud!

SCINIC The Simple Daily Lotion 145ml

Opprinnelig pris var: 249.00 kr.Nåværende pris er: 174.00 kr.

-30%

The Simple Daily Lotion fra SCINIC er en lett og effektiv lotion som er utviklet for å passe alle hudtyper, og sikrer at huden din får den næringen og hydreringen den trenger for å se sunn og strålende ut.

Egenskaper

  1. Allsidig Formulering: Passer perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.
  2. Nærende Ingredienser: Inneholder en blanding av vitaminer og planteekstrakter som revitaliserer huden.
  3. Hydrering og Beskyttelse: Gir langvarig fuktighet samtidig som den beskytter mot ytre påvirkninger.
På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruk av The Simple Daily Lotion er enkel og grei. Følg disse stegene for best resultat:

  1. Rens huden: Start med en mild rens for å fjerne smuss og olje.
  2. Påfør toner: (Valgfritt) Bruk en mild toner for å balansere hudens pH-nivå.
  3. Påfør lotion: Ta en liten mengde av The Simple Daily Lotion i håndflatene og påfør jevnt over ansiktet og halsen. Massér lett inn i huden med oppadgående bevegelser.
  4. Gjenta daglig: For best resultat, bruk lotionen både morgen og kveld.

Oppsummering

The Simple Daily Lotion fra SCINIC er mer enn bare en fuktighetskrem; det er en integrert del av din daglige hudpleierutine. Denne lette, men kraftfulle lotionen gir intens hydrering uten å føles tung eller fet på huden. Med sin unike blanding av vitaminer og planteekstrakter, hjelper den med å fornye og beskytte huden, samtidig som den opprettholder en naturlig balanse. Perfekt for alle som ønsker en ukomplisert, men effektiv hudpleieløsning.

Ingredienser

Water, Propanediol, Pentylene Glycol, Vinyl Dimethicone, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Olivate, Carbomer, Sorbitan Olivate, Tromethamine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nymphaea Alba Flower Extract, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Madecassoside

The Simple Daily Lotion fra SCINIC er en essensiell del av en hver hudpleierutine, designet for å gi deg en sunn, hydrert og strålende hud hver dag. Med sin allsidige og nærende formel, er denne lotionen det perfekte valget for deg som ønsker enkel, men effektiv hudpleie.

Merke

SCINIC

SCINIC er et hudpleiemerke fra Sør-Korea som har etablert seg som en innovatør innen K-beauty / Koreansk hudpleie. Kjent for sin dedikasjon til forskning og utvikling, skiller SCINIC seg ut med sine unike formuleringer og ingredienser. De tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert ansiktsmasker, serum, kremer og essenser, alle utformet for å møte ulike hudpleiebehov. Merket er spesielt berømt for sin First Treatment Essence og Ampoule serier, som begge har oppnådd kultstatus blant hudpleieentusiaster.
Scinic hudpleie logo

SCINIC hudpleie

Disse produktene fokuserer på intens hydrering og ernæring, og benytter seg ofte av naturlige ingredienser og avansert bioteknologi. Det er denne kombinasjonen av tradisjonelle ingredienser og moderne vitenskap som gjør SCINIC-produkter så effektive. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved SCINIC er deres tilnærming til tilgjengelig luksus. De tilbyr høykvalitets produkter til rimelige priser, noe som gjør merket attraktivt for et bredt publikum. Ved å kombinere kvalitet med overkommelighet, har SCINIC klart å kapre en betydelig del av det globale hudpleiemarkedet. I tillegg til produktkvalitet, er SCINIC også kjent for sitt fokus på miljøvennlige og etisk ansvarlige produksjonsmetoder. De streber etter bærekraftighet i alle ledd, fra ingrediensutvelgelse til emballasje, noe som appellerer til miljøbevisste forbrukere. Samlet sett representerer SCINIC en perfekt blanding av vitenskap, natur og etikk, noe som gjenspeiles i deres høyt verdsatte og effektive hudpleieprodukter. Dette har bidratt til at de har blitt et velkjent og respektert navn innen den internasjonale skjønnhetsindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SCINIC The Simple Daily Lotion 145ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *