Beauty Of Joseon Glow Deep Serum : Rice + Alpha Arbutin

kr 299.00

Mørke flekker (pigmentering) og en ujevn hudtone er blant de mest utfordrende hudproblemene å løse. Med Glow Deep Serum: Rice + Alpha Arbutin gir Beauty Of Joseon deg en løsning for nettopp dette, uten unødvendig kompleksitet eller syntetiske ingredienser.

 • Reduserer pigmentering / mørke flekker med Alpha Arbutin
 • Ris-ekstrakt for økt fuktighet og strålende hud
 • Fri for parabener og silikoner for skånsom pleie
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

Slik bruker du Glow Deep Serum effektivt for å få det beste resultatet:

 1. Rens ansiktet grundig og klapp det tørt.
 2. Påfør en liten mengde toner for å forberede huden.
 3. Ta et par dråper av Glow Deep Serum og masser det forsiktig inn i huden med fingertuppene.
 4. Fokuser på områder med mørke flekker, pigmentering eller ujevn hudtone.
 5. La serumet trekke inn i huden før du fortsetter med din vanlige hudpleierutine, som kan inkludere fuktighetskrem eller solkrem.
 6. Bruk serumet daglig for best resultat.

Ingredienser

 • Alpha Arbutin
 • Ris-ekstrakt
 • Hyaluronsyre
 • Ferulinsyre
 • Grønn te-ekstrakt

Alpha Arbutin er kjent for sin evne til å redusere pigmentering og lysne huden. Ris-ekstrakt bidrar til fuktighet og gir en naturlig glød. Hyaluronsyre gir huden dyp hydrering, mens ferulinsyre har antioksidative egenskaper. Grønn te-ekstrakt bidrar til å roe ned huden og gir et ekstra lag av beskyttelse mot ytre stressfaktorer.

Oppsummering

Glow Deep Serum: Rice + Alpha Arbutin fra Beauty Of Joseon er designet med det formål å adressere spesifikke hudutfordringer som mørke flekker og ujevn hudtone. Med et kraftig kombo av Alpha Arbutin og ris-ekstrakt, gir dette serumet en lysnende effekt som er både rask og varig.

I tillegg til å rette seg mot ujevn hudtone, tilbyr serumet også andre hudfordeler som dyp hydrering og antioksidativ beskyttelse takket være ingredienser som hyaluronsyre og ferulinsyre.

Den skånsomme formuleringen er fri for parabener og silikoner, noe som gjør dette til et godt valg også for de med sensitiv hud. Med daglig bruk vil du merke en forbedring i hudens tekstur, tone, og generelle utseende.

Dette gjør Glow Deep Serum til et uunnværlig tilskudd til din hudpleierutine hvis du søker et produkt som kan håndtere flere problemer på en gang. Velg Glow Deep Serum for en multifunksjonell tilnærming til hudpleie som bringer ut din naturlige glød.

Merke

Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudpleiemerke som fokuserer på å bruke tradisjonelle koreanske ingredienser og teknikker i sine produkter. Merkevarens navn, "Joseon" refererer til Joseon-dynastiet, en periode i koreansk historie som er kjent for sin vekt på skjønnhet og finpussing.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beauty Of Joseon Glow Deep Serum : Rice + Alpha Arbutin”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *