Tilbud!

ETUDE My Lash Serum 9g – Øyevippeserum

kr129,00

-13%

Etum’s My Lash SerumStyrk og plei dine vipper for en frisk og ungdommelig look.

My Lash Serum fra Etum er et innovativt øyevippeserum utviklet for å styrke, pleie og revitalisere dine naturlige øyevipper.

Dette kvalitetsproduktet er formulert med nøye utvalgte ingredienser for å gi deg fyldigere, lengre og sunnere vipper.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Hovedingrediensen i My Lash Serum er panthenol, også kjent som provitamin B5, som bidrar til å styrke vippene og forhindre at de blir sprø og knekker. Samtidig sørger naturlige planteekstrakter for å gi næring og hydrering til vippene, noe som hjelper til med å opprettholde en sunn vekst.

My Lash Serum har en lett, ikke-klebrig formel som absorberes raskt, og den er designet for å være mild nok for selv de mest sensitive øyne. Med en praktisk applikatorbørste er dette serumet lett å påføre, enten du bruker det alene eller under mascara.

Bruk My Lash Serum fra Etum regelmessig for å oppnå optimale resultater. Med bare noen få strøk hver dag, kan du oppdage en merkbar forskjell i vippene dine – de vil se lengre, fyldigere og mer definerte ut.

Investere i skjønnheten og helsen til dine øyevipper har aldri vært enklere med Etum’s My Lash Serum. Dette er det perfekte tilskuddet til din daglige skjønnhetsrutine, og gir deg vipper som virkelig skiller seg ut.»

Vennligst merk: På grunn av individuelle forskjeller i øyenvippenes vekstsyklus, kan resultater variere fra person til person. For best resultat, bruk serumet konsekvent over en periode på minst 2 måneder.

ETUDE

Etude er en fremtredende aktør i verdenen av koreansk skjønnhet og hudpleie, kjent for sin morsomme og kreative tilnærming til skjønnhet. Etablert i 1985, har merket lagt vekt på å fremme skjønnhet som en kilde til glede og selvtillit, noe som gjenspeiles i deres fargerike, lekne emballasje og innovative produktutvalg.Etude tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert hudpleie, sminke, hårpleie og tilbehør, alle formulert med høykvalitets ingredienser og koreansk skjønnhetsteknologi.Dyrevennlig og tilgjengelig, Etude er et merke som appellerer til alle som ønsker å utforske verdenen av K-beauty på en morsom, effektiv og rimelig måte.

Klikk her for andre ETUDE produkter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ETUDE My Lash Serum 9g – Øyevippeserum”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *