Tilbud!

IsNtree Hyper Retinol Ex 1.0 Serum 20ml

kr 188.00

-30%

Gjør deg klar til å omfavne hemmeligheten bak en strålende og ungdommelig hud med IsNtrees Hyper Retinol Ex 1.0 Serum. Dette kraftige retinol-serumet er et banebrytende tilskudd i verden av koreansk hudpleie, og kombinerer vitenskapelige innovasjoner med naturens beste ingredienser for å bekjempe aldringstegn og forbedre hudens tekstur.

Høydepunkter

 • Høykonsentrert retinol: Inneholder 1.0% retinol som aktivt bekjemper rynker og fine linjer.
 • Forbedrer hudtekstur: Formulert for å jevne ut hudtonen og forbedre hudens generelle tekstur.
 • Fuktighetsgivende og beroligende: Beriket med hudpleiende ingredienser som hyaluronsyre og naturlige ekstrakter for å gi næring og fuktighet.
Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning

Slik bruker du Hyper Retinol Ex 1.0 Serum

 1. Rens ansiktet: Begynn med en ren og tørr hud. Bruk en mild ansiktsrens som er tilpasset din hudtype.
 2. Påfør serumet: Ta en liten mengde av Hyper Retinol Ex 1.0 Serum og påfør jevnt over hele ansiktet, unngå øyeområdet.
 3. Massér forsiktig: Bruk fingertuppene til å massere serumet forsiktig inn i huden. Sørg for at det blir fullstendig absorbert.
 4. Følg opp med fuktighetskrem: Avslutt med en god fuktighetskrem for å låse inn serumets effekt og for å gi ekstra hydrering.
 5. Solbeskyttelse: Påfør solkrem om morgenen, da retinol kan øke hudens følsomhet for sollys.

Vær oppmerksom på

 • Begynn med å bruke serumet annenhver kveld for å la huden venne seg til retinol.
 • Øk frekvensen gradvis etter behov og hudens toleranse.

Ingredienser

 • 1.0% Retinol: Effektiv for å redusere synligheten av fine linjer og rynker.
 • Hyaluronsyre: Gir intens fuktighet og bidrar til å holde huden hydrert.
 • Naturlige planteekstrakter: Beroliger og gir næring til huden, samtidig som de reduserer irritasjon som kan følge med retinolbruk.
 • Vitamin E: En kraftig antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler.

Oppsummering

IsNtrees Hyper Retinol Ex 1.0 Serum er en revolusjonerende innovasjon innen koreansk hudpleie. Dette serumet, rikt på 1.0% retinol, er designet for de som søker en effektiv løsning for å bekjempe aldringstegn og forbedre hudens tekstur.

Samtidig sikrer tilsetningen av hyaluronsyre, naturlige ekstrakter og vitamin E at huden forblir fuktet, næret og beskyttet. Med sin kraftige, men skånsomme formel, er dette serumet et ideelt valg for alle som ønsker å ta sin hudpleierutine til et nytt nivå og oppleve fordelene med et høykvalitets retinolprodukt.

Gjør deg klar til å se synlige resultater og en mer ungdommelig, strålende hud med Hyper Retinol Ex 1.0 Serum fra IsNtree.

Tilleggsinformasjon

Julerabatt

30% rabatt

Merke

IsNtree

IsNtree er et anerkjent koreansk hudpleiemerke kjent for sin forpliktelse til å kombinere vitenskap med natur. Merket har opparbeidet seg et sterkt rykte for sine høykvalitetsprodukter som er både effektive og skånsomme mot huden. IsNtree skiller seg ut i den travle verdenen av koreansk hudpleie ved å fokusere på naturlige ingredienser, vitenskapelig forskning og gjennomsiktighet i sine formuleringer.

En av hovedpilarene i IsNtrees filosofi er bruken av naturlige og effektive ingredienser. De henter inspirasjon fra naturen for å skape produkter som ikke bare er trygge for huden, men også for miljøet. Dette innebærer en forpliktelse til å bruke bærekraftige ingredienser og unngå skadelige kjemikalier. IsNtree er spesielt kjent for sine produkter beriket med planteekstrakter, som er skånsomme nok for selv de mest sensitive hudtyper.

IsNtrees produktsortiment er bredt og inkluderer alt fra ansiktsrengjøringsmidler, retinol og tonere til serum og kremer. Deres bestselgere inkluderer ofte innovative ingredienser som hyaluronsyre, centella asiatica og forskjellige typer fermenterte ekstrakter. Disse ingrediensene er kjent for sine fuktighetsgivende, beroligende og anti-aging egenskaper.

Kundene setter pris på IsNtree for merkets forpliktelse til kvalitet og effektivitet. Produktene er formulert med utgangspunkt i grundig forskning for å sikre at de ikke bare leverer umiddelbare resultater, men også bidrar til langvarig helse og velvære for huden. Merket er også populært for sin transparente etikettering, noe som gjør det enklere for forbrukere å forstå hva de påfører huden sin.

IsNtree fortsetter å vokse i popularitet både i Korea og internasjonalt, takket være sitt engasjement for kvalitet, naturlige ingredienser og innovativ hudpleie. Merket appellerer til en bred demografi av hudpleieentusiaster, fra de som er nye til koreansk hudpleie til de mer erfarne brukerne som leter etter effektive og sikre produkter. Med sin kombinasjon av vitenskap og natur, er IsNtree godt posisjonert for å forbli en sterk aktør i hudpleieindustrien.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “IsNtree Hyper Retinol Ex 1.0 Serum 20ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *