SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++ 15ml

99.00 kr

En ikke-nano kjemisk solkrem som blokkerer UV-stråler, samtidig som den fukter huden. Denne solkremen etterlater huden med en fuktig, duggfrisk finish.
Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++ er en ikke-nano kjemisk solkrem som blokkerer UVA- og UVB-stråler, samtidig som den fukter huden. Denne solkremen etterlater huden med en glødende, duggfrisk finish.

Bruksanvisning:
Som det siste trinnet i hudpleierutinen, påfør jevnt på områder som er utsatt for UV-stråler.

NØKKELINGREDIENSER:

Hyalu-Cica Formula: SKIN1004s unike kombinasjon av Centella Asiatica-ekstrakt og hyaluronsyrer helbreder og hydrerer huden samtidig.

Merke

SKIN1004

SKIN1004 er et anerkjent koreansk hudpleiemerke som har vunnet hjerter over hele verden med sine innovative og effektive hudpleieprodukter. Merket har skilt seg ut i den konkurransedyktige verdenen av koreansk hudpleie ved å fokusere på rene, naturlige ingredienser og minimalistiske formler. Dette gjør det til et attraktivt valg for forbrukere som søker etter hudpleieprodukter som er både milde og effektive.

En av de mest fremtredende egenskapene ved SKIN1004 er deres dedikasjon til å bruke rene og naturlige ingredienser, spesielt fra unike kilder. For eksempel, er deres populære "Madagascar Centella"-serie laget med centella asiatica ekstrakt, kjent for sine beroligende og helende egenskaper, hentet direkte fra den uberørte øya Madagaskar. Dette understreker merkets forpliktelse til å levere produkter som er både trygge og effektive for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

SKIN1004s produktlinje er omfattende, og inkluderer alt fra rensende skum og tonere til serum og solkremer. En av deres mest populære produkter er "Zombie Pack", en ansiktsmaske som har fått global anerkjennelse for sin evne til å gi umiddelbar oppstramming og glød til huden. Andre høydepunkter i sortimentet inkluderer deres Centella-berikede kremer og ampuller, som effektivt adresserer bekymringer som rødhet, irritasjon og hudbarriere-reparasjon.

Kundene setter spesielt pris på SKIN1004 for deres gjennomsiktige tilnærming til ingredienser og formuleringer. Merket er kjent for å være ærlige og åpne om hva deres produkter inneholder, noe som gjør det lettere for forbrukerne å ta informerte valg om sin hudpleie. I tillegg til deres forpliktelse til renhet, er SKIN1004 også kjent for sine innovative løsninger på vanlige hudproblemer, kombinert med enkel, men stilig emballasje.

Som et ledende navn innen koreansk hudpleie, fortsetter SKIN1004 å imponere både kritikere og forbrukere med sin tilnærming til hudpleie som er både vitenskapelig fundert og miljøbevisst. Med en voksende global tilstedeværelse, er SKIN1004 godt posisjonert til å fortsette sin vekst og suksess i hudpleieindustrien.