SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer Cream 01 Blooming 10g

149.00 kr

Introduser Salmon Darkcircle Concealer Cream 01 Blooming til sminkepungen din for å ta koreansk hudpleie til nye høyder. Denne førsteklasses concealeren fra det anerkjente merket SKINFOOD er spesielt utviklet for å bekjempe mørke ringer under øynene, og gir huden din en frisk og blomstrende utstråling.

  • Fylt med laks rogn ekstrakt: Denne concealeren inneholder laks rogn ekstrakt, kjent for sine egenskaper for å lysne og jevne ut hudtonen. Dette gir en fornyet glød til området under øynene.
  • Kremet og lett formel: Den silkemyke og luftige formelen gir deg muligheten til å blande produktet sømløst inn i huden for et naturlig utseende.
  • Førsteklasses koreansk sminke: SKINFOOD er en ledende aktør innen K-Beauty, berømt for sin innovative og toppkvalitets sminke og hudpleieprodukter.
  • Universell fargetone: 01 Blooming nyansen er universell og passer for et bredt spekter av hudtoner, gir en jevn og strålende finish.

Se Salmon Beige Light to Medium her.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Bruksanvisning:

  1. Påfør concealeren over foundation eller BB-cream, fokuser på området under øynene.
  2. Klapp forsiktig produktet inn i huden med en concealerbørste eller fingertuppene for å sikre en naturlig blanding.
  3. Om nødvendig, legg til et ytterligere lag for ekstra dekning.
  4. Fullfør med ditt favoritt innstillingspudder for å sikre et holdbart resultat.

SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer Cream 01 Blooming er et must-have i din daglige makeup-rutine. Utforsk hemmeligheten bak et uthvilt og ungdommelig utseende med det ypperste innen koreansk hudpleie og sminke!

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

Skinfood

SKINFOOD er det første kosmetiske merke som har sine røtter fra mat. De mener at næringsrik mat er også kilden til næringsrik skjønnhet som resulterer i sunn og vakker hud. Deres filosofi på mat er det som driver deres produktutvikling, som forsikrer at høykvalitets matingredienser blir brukt til å skape en vakker og sunn livsstil.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SKINFOOD Salmon Darkcircle Concealer Cream 01 Blooming 10g”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *