Tilbud!

SOME BY MI V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen 40ml

kr 179.00

-40%

Beskytt huden din mot solens skadelige stråler og samtidig tilfør den dyp hydrering med V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen fra SOME BY MI, et must-have innen koreansk hudpleie.

Denne solkremen er utviklet for å gi deg både effektiv solbeskyttelse og langvarig fuktighet.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen

V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen er beriket med hyaluronsyre, en kraftig fuktighetsgivende ingrediens som trekker til seg fuktighet og binder den til huden.

Med mikrokapsler som inneholder hyaluronsyre, frigjøres fuktigheten gradvis og kontinuerlig gjennom dagen, og gir en intensiv og langvarig hydrering. Denne koreanske solkremen bidrar til å bevare hudens naturlige fuktighetsbarriere og etterlater huden myk, smidig og strålende.

I tillegg til fuktighet gir V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen deg også pålitelig solbeskyttelse. Med en høy solfaktor på SPF50+ og PA++++ beskytter dette solkremet huden din mot både UVA- og UVB-stråler, som er ansvarlige for solskader og tidlig aldring. Du kan nyte solen uten bekymring, vel vitende om at huden din er beskyttet.

SOME BY MI er kjent for sin innovative tilnærming til koreansk hudpleie, og dette solkremet er intet unntak. Det er dermatologisk testet og egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Solkremen er også fritt for skadelige stoffer som parabener, kunstige farger og mineraloljer. Du kan bruke det med tillit, vel vitende om at det gir deg den beste solbeskyttelsen og fuktigheten for huden din.

Ta vare på huden din med V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen fra SOME BY MI og opplev fordelene med koreansk hudpleie. Beskytt huden mot solskader, samtidig som du tilfører den dyp hydrering og fuktighet. Bestill din solkrem i dag og oppnå en sunn og strålende hud som vil imponere alle rundt deg.

Merke

SOME BY MI

SOME BY MI er et sør-koreansk hudpleiemerke som er kjent for å bruke naturlige ingredienser i sine produkter. Merket har fått anerkjennelse for sine effektive produkter for hudpleie og for sin filosofi om å bruke så få ingredienser som mulig i sine produkter.

SOME BY MI produktlinjen inkluderer en rekke hudpleieprodukter, fra rens til serum og ansiktsmasker, og de har spesialisert seg på å utvikle produkter for å håndtere ulike hudproblemer som akne, pigmentering og aldring.Merket er populært blant koreanske kunder og har også begynt å vinne popularitet i Norge og andre deler av verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “SOME BY MI V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen 40ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *