THE FACE SHOP Rice Water Bright Facial Foaming Cleanser 150ml

129.00 kr

Rice Water Bright Facial Foaming Cleanser fra The Face Shop er en ansiktsrens som både rengjør dypt og nærer huden. Her er tre grunner til å prøve dette produktet:

 • Dyp rengjøring: Denne skummende cleanseren fjerner effektivt smuss, olje og sminke uten å tørke ut huden.
 • Næring og hydrering: Formulert med naturlige ingredienser som risvann, gir denne cleanseren huden fuktighet og næring.
 • Passer alle hudtyper: Laget for å være mild, men effektiv, og passer dermed for alle hudtyper inkludert sensitiv hud.

UTSOLGT!

Frykt ikke... bli varslet så fort produktet er på lager igjen.

Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Effektiv og skummende ansiktsrens

Rice Water Bright Facial Foaming Cleanser fra The Face Shop er en stjerne innen koreansk hudpleie. Den er skapt med tanke på å tilby en balansert, men grundig rengjøring for ansiktet. Denne skummende cleanseren er ikke bare utrolig effektiv på å fjerne smuss, olje og sminke, men den hydrerer og nærer også huden. Takket være en unik blanding av risvann og andre nøye utvalgte ingredienser, forlater den huden følelsen frisk, ren og fuktet.

Dette er en ideell ansiktsrens for personer på farten, samt de som ser etter et enkelt, men effektivt skritt i sin hudpleierutine. Med en lett og luftig konsistens, er denne cleanseren en glede å bruke; den gjør rengjøring til en behagelig prosess snarere enn et nødvendig onde.

Innen koreansk hudpleie er det en forståelse for viktigheten av å bruke ingredienser som ikke bare rengjør, men også nærer. Rice Water Bright Facial Foaming Cleanser fra The Face Shop er ingen unntak. Ingredienslisten er kort og konsis, noe som betyr at du kan forstå hva du faktisk påfører huden din.

Enten du er ny i verdenen av koreansk hudpleie eller allerede er en ekte kjennere, vil du finne at denne cleanseren er en verdifull tillegg til din daglige hudpleierutine. Den er formidabel alene, men også flott som del av en mer omfattende hudpleieprosedyre. Med Rice Water Bright Facial Foaming Cleanser, får du en flerfunksjonell rens som er like skånsom som den er effektiv.

Bruksanvisning

For å få mest mulig ut av din Rice Water Bright Facial Foaming Cleanser, følg disse trinnene:

 1. Fukt ansiktet: Begynn med å fukte ansiktet og hendene med lunkent vann.
 2. Påfør produktet: Ta en liten mengde av produktet og skum det opp i hendene.
 3. Massér inn: Massér det skummende produktet forsiktig inn i ansiktet med sirkulære bevegelser.
 4. Skyll av: Skyll grundig av med lunkent vann.
 5. Tørk forsiktig: Klapp ansiktet forsiktig tørt med et rent håndkle.

Ingredienser

 • Risvann
 • Ris ekstrakt
 • Natriumlauretsulfat
 • Glyserin
 • Sitronsyre

Tilleggsinformasjon

Rabatt

Merke

The Face Shop

The Face Shop er en anerkjent merkevare innen den koreanske hudpleie, også kjent som K-Beauty, og står som et flaggskip for autentisk og innovativ hudpleie. Siden etableringen i 2003 har The Face Shop konsekvent banet vei for høykvalitets og rimelige skjønnhetsprodukter, med en filosofi som forankrer seg i naturen.

Kjernen i Merkevaren:

The Face Shop legger vekt på å bringe sammen vitenskap og natur i sine produkter. Dette resulterer i en unik sammensetning av naturlige ingredienser fra hele verden og banebrytende koreansk teknologi.

De streber etter å gi kunder et bredt utvalg av produkter som nærer huden, samtidig som de opprettholder en bærekraftig og etisk praksis.

Produktutvalget:

The Face Shop tilbyr en rekke produkter, fra hudpleie og hårpleie til sminke og kroppspleieprodukter. I sortimentet finnes alt fra de mest luksuriøse ansiktsmasker, tonere, serum, kremer til leppestifter, foundations, BB kremer, og mer.

Innovasjon og Kvalitet:

Merkevaren er kjent for å kontinuerlig innovere og utvide sin produktlinje for å imøtekomme skiftende skjønnhetstrender og kundens behov.

The Face Shop har skapt en rekke populære produktlinjer, som fotmasken Smile Foot Mask for intens hydrering og fuktighet til føttene dine, "Jeju Aloe" for beroligende og hydrering, og "Dr.Belmeur" for sensitiv hud, for å nevne noen.

Bærekraftig og Etisk:

The Face Shop har et sterkt engasjement for bærekraft. De legger vekt på å bruke resirkulert emballasje, samt å minimere bruken av unødvendige ingredienser. Merkevaren har også en streng policy mot dyretesting.

The Face Shop står som en pioner i K-Beauty-verdenen. Med en dyp forståelse for balansen mellom natur og vitenskap, tilbyr The Face Shop produkter som gir deg muligheten til å oppleve den autentiske koreanske skjønnhetsrutinen, uansett hvor du er i verden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “THE FACE SHOP Rice Water Bright Facial Foaming Cleanser 150ml”
Godkjente tilbakemeldinger med bilde mottar en overraskelse som takk for bidraget.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *