The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml

119.00 kr

Et vannbasert universalserum for hud som er utsatt for urenheter som jevner ut, lysner og støtter.

Kun få igjen på lager
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Niacinamide 10% + Zinc 1% formelen er et vannbasert serum som øker hudens lyshet, forbedrer hudens glatthet og forsterker hudbarrieren over tid. Den inneholder en høy 10 % konsentrasjon av Niacinamid (vitamin B3) og sink PCA.

Fordeler

  • Hydraterende lett serum som forbedrer utseendet til hudens glød og glød.
  • Fukter huden ved å forsterke hudbarrieren på så lite som 7 dager.
  • Oppnå jevnere hud etter 8 uker.*
    *I en klinisk studie med 35 forsøkspersoner som brukte produktet 2x/dag i 8 uker

Merk: Niacinamid og sink PCA er ikke en behandling for akne. For vedvarende akne-relaterte tilstander anbefaler vi å snakke med helsepersonell om behandlingsalternativer. Denne formuleringen kan brukes sammen med aknebehandlinger hvis ønskelig for ekstra synlige hudfordeler.

Merke

The Ordinary

The Ordinary er et respektert og kjent merkene innen koreansk hudpleie. Opprinnelig så er ikke The Ordinary et koreansk merke, men det har klart å fange oppmerksomheten til hudpleieentusiaster som ønsker å inkorporere den koreanske hudpleiefilosofien i sin daglige rutine.
The Ordinary hudpleie

The Ordinary: Hudpleie som gjør forskjellen

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved The Ordinary er deres prissatte strategi. Ved å fokusere på aktive ingredienser og minimalisme i forpakningen, tilbyr de produkter av høy kvalitet uten den vanlige høye prisen. Denne tilnærmingen gir kunder muligheten til å oppleve avansert hudpleie uten å tømme lommeboken.

Enkelhet og effektivitet

The Ordinary skiller seg ut ved sin enkle tilnærming til hudpleie. Merket tror på at mindre er mer, og dette reflekteres i deres produktlinje. Hvert produkt er formulert med et begrenset antall ingredienser, noe som sikrer at huden mottar kun det den trenger. Dette reduserer risikoen for irritasjon, samtidig som det gir effektive resultater.

Skreddersydd hudpleie

En annen unik egenskap ved The Ordinary er deres skreddersydde tilnærming. Med et bredt spekter av serumer, kremer og oljer, kan hver enkelt finne produkter som passer perfekt til sin hudtype og behov. Dette personlige aspektet av merket gjør at kunder kan bygge en hudpleierutine som virkelig fungerer for dem.

Vitenskapelig tilnærming

The Ordinary er sterkt forankret i vitenskapen. De benytter kjente og godt studerte ingredienser som retinol, hyaluronsyre og vitamin C, og deres formuleringsprosess er drevet av forskning og utvikling. Dette sikrer at hvert produkt ikke bare er effektivt, men også trygt for bruk.

Ansvarlig og bærekraftig

Miljøansvar og bærekraft er sentrale verdier for The Ordinary. De er forpliktet til å minimere sitt miljøavtrykk gjennom bærekraftige praksiser, som resirkulerbare emballasjer og etisk innhenting av ingredienser. Deres tilnærming til bærekraft viser at de bryr seg like mye om planeten som de gjør om huden til sine kunder.

Kundetilbakemeldinger og fellesskap

Kundetilbakemeldinger står sentralt i The Ordinarys forretningsmodell. De lytter aktivt til sine kunders behov og justerer produktene deretter. Dette har hjulpet dem med å bygge et lojalt fellesskap av hudpleieentusiaster som verdsetter merkets åpenhet og tilgjengelighet. The Ordinary har forandret spillereglene i hudpleiebransjen ved å tilby høykvalitetsprodukter til en rimelig pris. Deres tilnærming er enkel, men kraftfull – fokus på det essensielle, vitenskapelig forankring og en sterk forpliktelse til bærekraft og ansvarlighet. For forbrukere som søker en ærlig, effektiv og tilgjengelig hudpleieløsning, er The Ordinary et opplagt valg.