3w Clinic UV Sun Block BB Cream SPF50+ PA+++

199.00 kr

Denne solkremen beskytter huden din mot UVA og UVB og dekker ujevnheter i huden, med en ikke-fettete og fuktighetsgivende tekstur. Den inneholder også ekstrakt av grønn te og kamelia, som motvirker og lindrer hudirritasjon.

Innhold: 50ml

På lager - Selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Merke

3W Clinic

3W CLINIC er en sørkoreansk skjønnhetsmerkevare, kjent for sine hudpleieprodukter med naturlige ingredienser. Merket tilbyr en rekke produkter, inkludert ansiktsrens, toner, serum, øyekrem og solkrem, alle formulert for å forbedre hudens helse og utseende.
3w clinic logo

3W Clinic – Hudpleie Favoritter

Produktene fra 3W Clinic er også tilgjengelige til rimelige priser, noe som gjør dem tilgjengelige for et bredt publikum.3W Clinic har oppnådd en stor popularitet blant koreanske kunder, og har nå blitt eksportert til andre land over hele verden. Utforsk kraften i koreansk hudpleie med 3W Clinic. Vi tilbyr et bredt utvalg av hudpleieprodukter designet for å gi deg den perfekte unike opplevelsen. Enten du vil kjempe mot aldringstegn eller trenger en fuktighetsgivende krem, vil vårt utvalg definitivt ha noe som passer til dine behov. Vår visjon er å bringe den skjønnheten i koreansk skjønnhetspleie til folk over hele verden. Det er viktig for oss å bruke naturlige ingredienser og koreansk kosmetikk for å gi deg sunn og vakker hud.

Nøkkelpunkter

 • 3W Clinic tilbyr en rekke effektive hudpleieprodukter.
 • Vi bruker naturlige ingredienser og koreansk kosmetikk i produktene våre.
 • Våre produkter kan hjelpe deg med å redusere aldringstegn og fukte huden.
 • Utforsk vårt utvalg av 3W Clinic hudpleieprodukter og finn dine personlige favoritter.
 • Opprett din egen koreanske skjønnhetsrutine for å oppnå sunn og glødende hud.

Oppdag skjønnheten i koreansk hudpleie

Koreansk hudpleie har fått popularitet over hele verden på grunn av sin fokus på naturlige ingredienser og omfattende skjønnhetsrutine. Med fokus på å oppnå sunn og vakker hud, har koreansk kosmetikk blitt et foretrukket valg for mange. Hos 3W Clinic har vi tatt dette konseptet videre og skapt produkter som kombinerer koreansk hudpleietradisjon med moderne teknologi for å gi deg det beste av begge verdener. Med fokus på naturlige ingredienser, er våre produkter skånsomme, samtidig som de gir deg de resultatene du ønsker. Utforsk vårt utvalg av koreansk kosmetikk og lær om hvordan vi kan hjelpe deg med å ta vare på huden din. Fra vår omfattende ansiktspleierutine til våre spesielt formulatede produkter for fuktpleie, vil du finne alt du trenger for å oppnå strålende hud.
Fordeler med koreansk hudpleie
Bruker naturlige ingredienser
Omfattende skjønnhetsrutine
Effektive løsninger for alle hudtyper
Gir strålende og ungdommelig hud
Oppdag selv hvorfor koreansk hudpleie er en viktig del av mange skjønnhetsroutineer, og prøv ut våre produkter fra 3W Clinic for å oppnå sunn og vakker hud.

Våre beste produkter for en strålende hud

Hos 3W Clinic finner du de beste hudpleieproduktene for å fremme en vakker og strålende hud. Vi tilbyr et bredt utvalg av ansiktspleieprodukter, inkludert ansiktsrens og fuktighetskremer, som passer til ulike hudtyper og behov. Våre effektive ansiktsrens fjerner skitt og smuss fra huden, samtidig som de renser og strammer porene. Fuktighetskremer fra 3W Clinic inneholder nærende ingredienser for å hjelpe til med å fukte og beskytte huden din. For å få mest mulig ut av din hudpleierutine, anbefaler vi at du velger våre produkter basert på din hudtype og dine spesifikke behov. Bla gjennom vårt utvalg av hudpleieprodukter i dag, og opplev fordelene med strålende og sunn hud med 3W Clinic.

Anti-aging produkter for en ungdommelig hud

3W Clinic har et imponerende utvalg av anti-aging produkter som vil gi deg en sunn og ungdommelig hud. anti-aging serum og kremer fra 3W Clinic er forsket og utviklet for å redusere fine linjer og rynker, og øke hudens elastisitet. Vårt bestselger anti-aging serum inneholder en kombinasjon av naturlige ingredienser, inkludert grønn te og propolis ekstrakt. Disse ingrediensene øker hudens kollagenproduksjon og gir en fastere og mer jevn hudtone.
Produktnavn Beskrivelse
Anti-wrinkle collagen cream En krem som hydrerer huden effektivt og minimerer synlige tegn på aldring etter bruk over tid.
Intensive lifting serum Et serum som inneholder naturlige ingredienser som er designet for å forbedre hudens fasthet og elastisitet.
Super aqua cell renew snail ampoule Et produkt som reduserer synlige aldringstegn og gir en sunnere hud. Med snegleslim ekstrakt som inneholder rikelig med næring og fuktighet.
Uansett hudtype vil du finne en anti-aging produkt fra 3W Clinic som passer dine behov og ønsker om en yngre og sunnere hud.

Opprett din egen koreanske skjønnhetsrutine

Koreansk skjønnhetsrutine er kjent for å være omfattende og består av flere trinn for å oppnå en sunn og glødende hud. Hvis du vil opprette din egen koreanske skjønnhetsrutine, er det noen trinn og produkter du bør vurdere.
 1. Rens: Start med en ansiktsrens for å fjerne urenheter og sminke fra huden din. Velg et produkt som passer din hudtype. Vi anbefaler å bruke en oljebasert rens for å fjerne sminke, etterfulgt av en skummende rens for å rense porene.
 2. Peeling: En til to ganger i uken bør du bruke en mild peeling for å fjerne døde hudceller og avsløre en friskere hud.
 3. Toner: Etter rens og peeling må du bruke en toner for å gjenopprette hudens pH-verdi og forberede huden på videre behandling.
 4. Essens: Dette er et konsentrert, lett fuktighetsgivende produkt som skal påføres på huden etter toneren. Essensen hjelper til med å forbedre hudens tekstur og gir en sunn glød.
 5. Serum: Et serum er et konsentrert produkt som inneholder aktive ingredienser som kan hjelpe med alt fra å bekjempe aldringstegn til å forbedre hudteksturen. Bruk et serum som passer din hudtype og hudbehov.
 6. Ampuller: Ampuller er små flasker med konsentrerte ingredienser som gir en øyeblikkelig effekt på huden. Bruk en ampulle som er spesifikt laget for din hudtilstand eller hudbehov en til to ganger i uken.
 7. Øyekrem: Bruk en spesielt formulert øyekrem for å fukte det sensitive området rundt øynene og for å redusere synligheten av fine linjer og rynker.
 8. Fuktighetskrem: Til slutt, bruk en fuktighetskrem for å fukte og beskytte huden gjennom hele dagen. Velg en krem som passer din hudtype og hudbehov.
Når du oppretter din koreanske skjønnhetsrutine, må du huske å bruke produkter som passer din hudtype og hudbehov. Med 3W Clinic kan du finne alle produktene du trenger for å opprette din perfekte skjønnhetsrutine!

Naturlige ingredienser for en sunnere hud

Å bruke hudpleieprodukter med naturlige ingredienser kan være en effektiv måte å forbedre hudens tilstand og tekstur på. Hos 3W Clinic er vi opptatt av å bruke naturlige ingredienser i våre produkter for å gi deg en sunnere hud. Vi har et bredt utvalg av hudpleieprodukter som inneholder alt fra planteekstrakter til essensielle oljer. En av fordelene med å bruke naturlige ingredienser er at de sjelden forårsaker irritasjon eller allergiske reaksjoner på huden. Dette betyr at hudpleieprodukter med naturlige ingredienser kan brukes av alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Planteekstrakter som grønn te og kamilleekstrakt kan bidra til å berolige huden og redusere rødhet og irritasjon. Essensielle oljer som tea tree-olje og lavendelolje kan bidra til å bekjempe kviser og andre urenheter.

Eksempler på naturlige ingredienser i 3W Clinic-produkter

Produkt Naturlige ingredienser
Green Tea Foam Cleansing Grønn te-ekstrakt, kamilleekstrakt
Honey Moisture Cream Honning, propolis-ekstrakt
Tea Tree Cleansing Foam Tea tree-olje, aloe vera-ekstrakt
Utforsk vårt utvalg av naturlige hudpleieprodukter og opplev fordelene med å bruke produkter med naturlige ingredienser for en sunnere, mer strålende hud.

Finn dine 3W Clinic favoritter

Er du på jakt etter hudpleieprodukter som passer perfekt til din hudtype og hudtilstand? Da trenger du ikke lete lenger enn 3W Clinic. Vi har et stort utvalg av produkter som er formulert for å gi deg en sunn og strålende hud. Våre produkter er laget med nøye utvalgte ingredienser og er spesielt designet for å oppfylle behovene til alle hudtyper. Uansett om du har tørr, fet eller sensitiv hud, har vi produkter som vil gjøre underverker for huden din. I vårt utvalg finner du alt fra rensende ansiktsprodukter til fuktighetskremer, masker og anti-aging-serum. Gjennom å bruke våre produkter som en del av den daglige hudpleierutinen din, vil du oppleve hvordan huden din forvandles til å se sunn, glødende og ungdommelig ut.
Produkt Beskrivelse
3W Clinic Foam Cleansing En luksuriøs ansiktsrens som skånsomt fjerner smuss og urenheter fra huden din. Egnet for alle hudtyper.
3W Clinic Intensive UV Sunblock Cream En fuktighetskrem som også beskytter huden mot solskader med bredspektret SPF50. Perfekt for alle som ønsker både fuktighet og solbeskyttelse.
3W Clinic Collagen Firming Up Essence Et kraftig anti-aging-serum som styrker hudens naturlige kollagen og elastin. Ideell for alle som ønsker en fastere og mer ungdommelig hud.
Oppdag vårt utvalg av 3W Clinic hudpleieprodukter i dag og finn dine personlige favoritter. Med våre produkter kan du enkelt skape en skreddersydd hudpleierutine som vil gi deg en sunnere, klarere og mer strålende hud.

Konklusjon

Oppdag skjønnheten i koreansk hudpleie med 3W Clinic. Utforsk vårt utvalg av hudpleieprodukter som vil hjelpe deg å oppnå en strålende og ungdommelig hud. Prøv våre beste produkter og opprett din egen koreanske skjønnhetsrutine for en sunnere og mer strålende hud.

FAQ

Hva er fordelene med koreansk hudpleie?

Koreansk hudpleie er kjent for å bruke naturlige ingredienser og en omfattende skjønnhetsrutine for å oppnå sunn og vakker hud. Ved å følge den koreanske hudpleierutinen kan du forbedre hudens tekstur, jevne ut hudtonen, og redusere aldringstegn som rynker og fine linjer.

Hvilke naturlige ingredienser bruker 3W Clinic i sine produkter?

3W Clinic bruker en rekke naturlige ingredienser i sine hudpleieprodukter. Dette inkluderer planteekstrakter, som aloe vera, grønn te og rosmarin, samt essensielle oljer som tea tree oil og lavendelolje. Disse ingrediensene bidrar til å berolige og nære huden din.

Hvilke produkter anbefales for en strålende hud?

For å oppnå en strålende hud, anbefaler vi å bruke 3W Clinic ansiktsrens for å fjerne urenheter og forberede huden før påføring av fuktighetskrem. Våre fuktighetskremer er formulert med nærende ingredienser som hyaluronsyre og vitamin E for å tilføre fuktighet og gi huden en sunn glød.

Hvilke produkter kan hjelpe mot aldringstegn?

3W Clinic har et utvalg av anti-aging produkter som er spesielt formulert for å bekjempe aldringstegn. Våre serum og kremprodukter er rike på antioksidanter og aktive ingredienser som kollagen og retinol, som bidrar til å redusere fine linjer, rynker og forbedre hudens elastisitet.

Hva er en koreansk skjønnhetsrutine?

Den koreanske skjønnhetsrutinen er en omfattende hudpleierutine som består av flere trinn. Dette inkluderer dobbel rens, toner, essens, serum, fuktighetskrem og solkrem. Hver trinn er viktig for å rense, nære og beskytte huden, og kan tilpasses til dine egne behov og preferanser.

Hvilke hudpleieprodukter tilbyr 3W Clinic?

3W Clinic tilbyr et bredt utvalg av hudpleieprodukter, inkludert ansiktsrenser, tonere, essenser, serum, fuktighetskremer og solkrem. Våre produkter er formulert for å passe til alle hudtyper og behov, og bidrar til å forbedre hudens tilstand og tekstur.

Er 3W Clinic produkter egnet for alle hudtyper?

Ja, 3W Clinic produkter er egnet for alle hudtyper. Våre produkter er ikke-komedogene og hypoallergeniske, noe som betyr at de ikke tetter porene og er mindre sannsynlig å forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner. Uansett om du har tørr, fet, kombinert eller sensitiv hud, har vi produkter som passer til deg.

Hvor kan jeg kjøpe 3W Clinic hudpleieprodukter?

Du kan kjøpe 3W Clinic hudpleieprodukter online på vår nettbutikk eller hos autoriserte forhandlere. Sjekk vår hjemmeside for en liste over våre autoriserte forhandlere i ditt område.