Tilbud!

iUNIK Argan Nourishing Hair Oil

Opprinnelig pris var: 299.00 kr.Nåværende pris er: 239.00 kr.

-20%

Gi håret næring for en sleek og skinnende look ved å bruke iUNIK Argan Nourishing Hair Oil. Beriket med botaniske ingredienser som arganolje, jojobafrøolje, solsikkefrøolje og druekjerneolje. Denne lette, men dypt hydrerende formelen jobber for å reparere skadet hår og gjenopprette fuktighetsnivåer uten noen oljeoppbygging, og etterlater lokkene dine glatte og revitaliserte.

  • Holder skader og flisete tupper under kontroll
  • Temmer frizz og flyways for sunt, mykt hår
  • Varmebeskyttelse og fuktighetsbevaring
  • Nærende, fuktighetsgivende, styrkende, jevner ut og mykgjør
  • Forbedrer krøller med mer volum og høy glans

Innhold: 100ml

På lager - Dette produktet selges raskt
Kjøp nå – Betal senere

Dintero

Beskrivelse

Opplev den transformerende kraften til iUNIK Argan Nourishing Hair Oil – den ultimate løsningen for krusete, sammenfiltrede og grove hårlokker. Laget med naturlig arganolje, absorberes denne ikke-fettete eliksiren raskt, og etterlater håret ditt uimotståelig silkeaktig og revitalisert. Perfekt for tørt, farget eller skadet hår, frigjør hårets potensiale med dette must-have-tilskuddet til hårpleierutinen din.

Bruksanvisning:

Påfør og passende mengde produkt på hendene. Gni den mellom håndflatene og fordel den jevnt på håret for absorbering.

Merke

iUNIK

iUNIK er et hudpleiemerke som er mest kjent for å bruke helt naturlige ingredienser i produktene sine. Mange av deres produkter har aktive ingredienser som er best for daglig/hyppig bruk. Uansett om du sliter med tørr eller fet hud, eller irritasjon som ikke vil roe seg ned, kan de enklere løsningene iUNIK gir deg være til nytte. Produktene er allroundere når det gjelder hudtype, dette er hovedsakelig på grunn av de versatile effektene til naturlige ingredienser.
iunik koreansk hudpleie
iUNIK er et akronym som står for Ideal, Unique, Natural, Ingredients, Knowhow. iUNIK er et av de viktigste K-Beauty-merkene på markedet. Mange tyr til produktene deres fordi iUNIK strekker seg langt for å bruke ingredienser i en høyere prosentandel enn andre. De sparer ikke på essensielle ingredienser, noe som resulterer i større sannsynlighet for raskere hudforbedringer.